Home - Články - 8. května slavíme Den matek – Už máte správný dárek?

8. května slavíme Den matek – Už máte správný dárek?

vloženo 2. 5. 2022
čas čtení: 10 minut

8. května slavíme Den matek – Už máte správný dárek?

Maminka. Devět měsíců nás chovala pod srdcem a naučila nás všemu, co je pro život důležité. A alespoň v jednom měsíci roku si zaslouží, abychom jí za to dali velký dík. Letos už si nemusíte lámat hlavu s tím, čím byste jí nejvíce potěšili.

sdílet článek na facebooku

Maminky narozené ve znamení Berana nejvíce potěší úspěch jejich ratolestí. Z těch se totiž snaží vychovat úspěšné jedince s ostrými lokty. Pakliže jim potřebujete vybrat dárek, který lze ozdobit červenou stužkou, vsaďte na něco neobyčejného a luxusního, nejlépe v ohnivých barvách. Známá značka na visačce potěší víc, než hand-made kousky. Energickému znamení Berana se ovšem strefíte do vkusu také adrenalinovým zážitkem nebo poukázkou na nějakou akční zábavu. Pokud vaše maminka miluje pohyb, předplaťte jí několik fitness lekcí, nebo ji pozvěte na společnou dovolenou se sportovním programem.

Ženy s obrovským srdcem, které by pro své děti snesly nejraději modré z nebe, přesně to charakterizuje matky narozené pod nadvládou Býka. Mají rády pořádek a eleganci. Snažte se jim strefit do vkusu vytříbeným šperkem nebo módním doplňkem, jako je nadčasová pašmína. Kvalitní archivní víno oceněné mnoha medailemi, parfém slovutného jména nebo životopis proslulé celebrity si budou okázale vystavovat, než začnou s jeho samotnou „konzumací“. Nemáte-li hluboko do kapsy, překvapte maminku letenkou na společné nákupy do některé z evropských metropolí. Skromnější variantou dárku je voucher do oblíbeného obchodu s oblečením nebo kvalitní kosmetikou.

Maminky v Blížencích potřebují být se svými ratolestmi vždy ve spojení. Potěší je výdobytky moderní techniky usnadňující vzájemnou komunikaci. Můžete vybrat nový telefon, tablet, handsfree sadu do auta nebo kvalitní psací potřeby. Technikou příliš nepolíbená generace ocení praktický dárek ve formě soukromé nebo profesionální lekce využívání mobilních aplikací či komunikačních nástrojů na počítači. Ženy v Blížencích se rády vzdělávají a rozšiřují své pole působnosti o další obory. Proč jim tedy nepořídit víkendový kurz focení, malování, nebo cizích jazyků? Ani odbornou a hobby literaturou nešlápnete vedle.


Ženy v Raku nalézají v mateřství svoje životní poselství. Své děti všemožně rozmazlují, a tak je potěší, když se jim investovaná láska navrátí v té nejčistší podobě. Sice jim udělají radost nákladné dary, ale není to jedinou podmínkou. Jestliže obdrží od srdce namalovaný hrneček s vyznáním „Pro nejlepší maminku na světě“, bude to pro ně mít stejný význam jako zahraniční dovolená. Raci jsou gurmány, proto můžete vybrat i zajímavou kuchařku, nebo sestavit dárkový koš plný vybraných lahůdek. Originální budete i díky voucheru na kurz vaření. Také můžete zkusit zabrnkat na jejich nostalgickou notu a sestavit kalendář nebo obraz z rodinných fotek.

Jako správné šelmy si maminky ve Lvu potrpí na svůj vzhled. Nic nezkazíte kvalitní kosmetickou péčí, nebo dárkovým poukazem do wellness centra, na kosmetiku nebo ke kadeřnici. Nenápadně se podívejte, v jakém stavu je jejich domácí manikúra, nebo zda by neocenily například laserový epilátor. Strefit se do vkusu může být u Lvic někdy dost náročné, nejste-li si jistí při výběru luxusní kabelky, peněženky nebo módního doplňku, raději sáhněte po předplaceném voucheru do konkrétního obchodu. Potěšit ovšem můžete i jejich smysly. Čokoládová masáž, kvalitní belgické pralinky, nebo luxusní láhev alkoholu u nich zabodují vždycky.

Prakticky založené maminky v Panně se těší na dárky do domácnosti. Porozhlédněte se, zda jim v kuchyni neschází nějaký pomocník, nebo by neocenily kvalitní ostré nože. Radost jim udělají i dárky pro zdraví a osobní péči – od bylinek, přes doplňky stravy, až po předplatné lifestylových časopisů nebo členství ve fitness centru. Z módních doplňků volte nadčasové kousky a rozhodně se vyhněte extravaganci. Zamyslete se nad tím, jaké jsou volnočasové zájmy vaší maminky. Neuvítá náčiní pro zahrádkáře, celoroční zásobu křížovek, či snad pletací příze? Ve stejném duchu můžete pro maminku zabalit i hobby literaturu.


Maminky ve Vahách dokážou ocenit skutečné umění. Lístky na koncert oblíbeného interpreta, jeho nejnovější CD nebo naopak výběr „the best of“ jim udělají stejnou radost jako kvalitní literatura, nebo předplatné časopisu s tématem jejich koníčku. I když to mnohdy veřejně nepřiznají, láká je duchovní tématika. Pořiďte jim osobní talisman pro štěstí, léčivý kámen nebo krásné tarotové karty. Chcete-li se plácnout přes kapsu, porozhlédněte se po pomocnících do domácnosti. Robotický vysavač, automatické espresso nebo parní čistič oken jim vykouzlí spokojený úsměv na tváři.

Ženy narozené ve znamení Štíra přitahují věci mezi nebem a zemí. Dokážou ocenit esoterickou literaturu a předměty spojené s duchovnem. Co takhle přeplatit mamince sezení u kartářky? Nic nezkazíte léčivým kamenem nebo šperkem s drahokamem, sáhnout můžete i po vonných tyčinkách a svíčkách. Potěší je i náročná literatura nebo artové filmy, případně hudba, která nepluje s proudem. Z nákladnějších darů zvažte předplatné do divadla. Pokud máte naopak hlouběji do kapsy, vyrobte mamince dárek z lásky. Pečený čaj s věnováním či obraz seskládaný z fotek ji určitě nezklamou.

Maminky ve Střelci nemají nikde dlouhého stání. Uvítají adrenalinové zážitky, pozvánku na společný sportovně-relaxační víkend nebo zábavnou deskovou hru pro celou rodinu. Snažte se je na chvilku zastavit a dopřejte jim odpočinek v rukou profesionálů, nebo jim pořiďte kosmetiku pro domácí rozmazlování těla. Bylinkové zklidňující čaje stejně jako aromaterapie nic nezkazí. Ač se to na první pohled nemusí zdát, žena ve Střelci má ráda módu. Sáhněte po nadčasových sportovních kouscích, které by si jinak třeba kvůli vysoké ceně nepořídila.


Tápete, čím potěšit maminku narozenou pod nadvládou Kozoroha? Tyto ženy mají rády praktické věci v krásném obalu. Co takhle pořídit jim nový obal na telefon, multifunkční chytré hodinky nebo diář s osobním věnováním nebo podpisem oblíbené celebrity? Z kosmetiky sáhněte po té přírodní a ekologické. Vše na bázi bylinek je dovoleno! Ženy v Kozorohu bývají velmi akční a volný čas tráví v pohybu. Vybavte je pro jejich sportovní výpady nordic walking holemi, novým lehkým batohem nebo je pozvěte na společnou výpravu, kde je seznámíte třeba s geocachingem.

Chcete-li udělat radost mamince ve znamení Vodnáře, určitě nepořizujte nic běžného, co lze spatřit v každém obchodě nebo na benzinové pumpě. Tyto ženy potřebují vědět, že jste si s výběrem dárku dali trochu práce a že se zajímáte o to, co je v životě naplňuje. V módě ocení extravagantní a designové kousky. Při výběru knih se soustřeďte na literaturu faktu nebo kuchařky plné lákavých fotek a zajímavých příběhů. Ženy – Vodnáři umí ocenit i kvalitní čajové sady, fair trade kávu z malé pražírny, belgickou čokoládu či sadu koření v krásném obalu. U nejmladších dětí je nejvíce potěší dárek, který samy vyrobily.

Maminky ve vodním znamení Ryb patří k velkým milovnicím umění. Pozvěte je na koncert nebo do divadla, obdarujte je hudebním CD nebo mluvenou knihou. Troufnete-li si vybrat šperk či bižuterii, experimentujte s tvary i barvami. Maminky – Ryby mají smysl pro humor, nebojte se proto ani dárkových předmětů s nápisy a osobním věnováním. Při výběru literatury volte nejlépe detektivní nebo romantický žánr. Jejich jemnou duši potěší hýčkající wellness procedury, ovšem nebrání se ani pořádné akci. Co takhle předplatit jim kurz in-line bruslení?

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.