Home - Články - Týdenní přehled – 22. astrotýden

Týdenní přehled – 22. astrotýden

vloženo 2. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 22. astrotýden

Žhavý románek, nebo osudová láska? V horoskopu milostného života na červen zjistíte, co si hvězdy připravily právě pro vás! Děti, které se narodí za úplňku, se v mnoha vlastnostech podobají. Víte jak? To a mnohem více zjistíte v týdenním přehledu Astrohledu.

sdílet článek na facebooku

Horoskop milostného života na červen! Jaký vás čeká měsíc v oblasti lásky? Máme horoskop a tipy od profesionální astroložky Laury pro zadané i nezadané. Zjistěte, co vás čeká!





Děti narozené podle znamení úplňku! Síla úplňku má kouzelnou moc. Během této fáze měsíce dokonce snadněji otěhotníte. Děti narozené při úplňku mohou být dvojí povahy. Jaký úplněk sedí na vás či vaše dítě?





Keltský horoskop – ve vůni stromů! Keltští druidové znali magickou sílu stromů. Při svých výpočtech využívali 21 různých stromů, které se střídali jednou za půl roku po desetidenních dekádách. Který strom odpovídá vašemu datu narození?




Usínání a snění podle znamení!
Zdají se vám sny anebo spíte celou noc jako špalek? Je pravdou, že se dají hodnotit i sny v souvislosti se znamením. Víte, v jakých situacích se pohybujete právě vy?





Červnový psí horoskop! Horoskopy nejsou pouze pro lidi. I každý pes je charakterizován podle svého data narození! Jaké psí kusy vám váš čtyřnohý miláček v červnu vyvede? Podívejte se na exkluzivní psí horoskop!





Na ty jabloně nesahej! Muž by měl zplodit dítě, postavit dům a zasadit strom. Takový strom se pak snadno může stát téměř členem rodiny. Dokonce nabývá skrytou sílu, která může ohrozit i vaše zdraví. Přečtěte si příběh, kdy měl strom magickou moc!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.