Home - Články - Měsíční horoskop na červen

Měsíční horoskop na červen

vloženo 1. 6. 2017
čas čtení: 8 minut

Měsíční horoskop na červen

Léto je tady! Už 21. června oslavíme Slunovratem, že náš rok dospěje z rozverného jara do seriózního léta. Čeká nás nespočet nezapomenutelných zážitků a vy se na ně můžete připravit už teď! Díky výkladu profesionální astroložky Mony. Jakou budoucnost vám nadělí hvězdy v lásce, práci či financích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, čeká vás aktivní měsíc, přičemž si nejvíce přichází na své vaše bystrá mentalita a skvělá vyřídilka. Intelektuální Merkur se od 7. června ocitá v přátelském území, odkud svým sextilem na vaše znamení koriguje veškeré kontakty. Slunce se až do 21. června... Více ZDE!

Býk
Červen je měsícem, ve kterém ani jeden z vesmírných aktérů nestojí proti vám, ba naopak. Těšíte se přízni většiny z nich, přičemž nejvíce boduje vaše vládkyně Venuše, hezky si vás hýčká! Jako gurmánům života vám od 6. června předkládá veškeré požitky... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, pokračuje vaše skvělé období a to nejen proto, že jste pod dlouhodobou ochranou Jupitera, ale také proto, že nyní putuje vaším znamením Slunce. Až do 21. června se tak můžete zaskvět v celé kráse svého blíženeckého potenciálu! Oplýváte... Více ZDE!

Rak
V červnovém období kormidluje vašimi vodami aktivní Mars a nabíjí vás značnou dávkou energie. Jeho pouť začíná 4. června a vy cítíte, jak rozehrává každičkou žilku ve vašem těle, je to mistr neustálé akce! V některých dnech můžete však být vlivem jeho... Více ZDE!



Lev
Milí Lvi, čeká vás měsíc rozmanitý na události. Slunce s Merkurem jsou do 21. června v harmonickém sextilu s vašim znamením, což signalizuje vaši zvýšenou vitalitu a úrodu pestrých dnů plných dění. Během tohoto období hrají slova větší roli než obvykle. Čtěte a... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, období, které je před vámi, signalizuje poněkud protichůdné vlivy, nutno však dodat, že ve finále převládají spíše energie kladné. Velkým plusem je pro vás od 6. června harmonický trigon Venuše, který dokáže odlehčit dny a momenty, kdy se na vás... Více ZDE!

Váhy
Jste znamením, které potřebuje cítit soulad a harmonii s ostatními, přičemž se červen v tomto směru ukazuje jako období velké úlevy. Královna vztahů, Venuše, totiž od 6. června opouští svou konfliktní pózu v protilehlém znamení Berana a přesouvá se do... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, co se týče vaší energie, je červen velmi důležitým a přínosným měsícem, protože s vámi od 4. června sympatizuje Mars – nositel největšího energetického arzenálu. Ve spojení s vaším štířím potenciálem se jedná o velkou sílu a intenzitu, která dokáže... Více ZDE!



Střelec
Milí Střelci, máte před sebou éru, která přináší do vašich každodenních událostí určité dilema a nutnost přehodnocení některých priorit. Slunce je v opozici k vašemu znamení a nevyvratitelně svědčí o snížené vitalitě, což je od 7. června ještě podpořeno i... Více ZDE!

Kozoroh
Patříte mezi nejhouževnatější znamení, umíte zatnout zuby a jakmile si něco vytyčíte, jste jako parní válec, nic vás nezastaví! Tohoto potenciálu můžete v červnovém období plně využít, protože planetární působení teď není zrovna procházka růžovým... Více ZDE!

Vodnář

Vaší podstatou je silná individualita a schopnost svou originalitou vybočovat z řady, v tomto měsíci však na nějaké výrazné prosazování se nemáte chuť. Venuše od 6. června napovídá, že pokud se s někým dostanete do nesouladu, je vaším záměrem spíše... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, poklidnou hladinu vašich vod nyní příjemně čeří aktivní Mars, který svým přejícím trigonem násobí vaši akceschopnost, přitažlivost a smysl pro romantiku. Cítíte, že vaše vůle je teď mnohem pevnější a nebojíte se vrhnout do něčeho nového – ať už lepšího... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.