Home - Články - Týdenní horoskop 5. – 11.6.

Týdenní horoskop 5. – 11.6.

vloženo 3. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 5. – 11.6.

Den jako každý jiný, nebo vás čeká nějaká zajímavá změna? Zatímco Berani se budou realizovat především v práci, na Raky čeká týden lásky. Zjistěte i vy, co vás čeká! Vše najdete v týdenním horoskopu od profesionální astroložky Chantal.
sdílet článek na facebooku

Beran
Začínáte být kandidáty workoholismu, a to opravdu není dobré. Nejen, že to ohrožuje vaše zdraví, ale přehnanou horlivostí ubližujete i své kariéře, takže to pak vlastně nedává smysl. Zvolněte a neberte toho na sebe tolik. Prostě pracujte, tvořte, ale nepřehánějte to.

Býk
Nemáte nouzi o přízeň a obdiv ostatních ani o příjemná seznámení, protože příjemná a přítulná atmosféra z vás sálá na dálku. Roztoužené hvězdy se nad vaším znamením spojují, aby ještě více posílily váš erotický magnetismus. Vaše přitažlivost se stupňuje!

Blíženci
Vaše milostné šance jsou v tomto týdnu na maximu, milí Blíženci! Nejde jen o krátké románky nebo přelétavé flirtíky, hvězdní vládcové slibují dokonce seznámení, které bude stát za to! Merkur napovídá, že se má jednat o sečtělou osobu, líbivého a elegantního vzhledu.

Rak
Nejsilněji se ve vašem znamení v tomto týdnu projeví bohyně láky, které dokonce i Luna pomůže, abyste se v milostných záležitostech opravdu radovali. Mars dává vašemu konání potřebný šmrnc a dopuje vás výraznou fyzickou přitažlivostí. Připravte se na roj obdivovatelů!



Lev
Řadu úspěchů vám přináší vaše vitalita a zejména přemýšlivost. Nestřílíte od boku, ale všichni kolem se mohou spolehnout, že si vše důkladně promyslíte. Vaši nadřízení to už nemohou přehlížet! V kariéře se opravdu daří, ale nezanedbáváte ani svou duši. I o té přemýšlíte.

Panna
Velkým plusem tohoto týdne je pro vás pomoc Venuše, která dokáže odlehčit dny a momenty, kdy se na vás kupí více zátěže. Její blahodárný vliv můžete zaznamenat především v lásce, na cestách a ve finanční sféře – její ruka dokáže být neobyčejně štědrá!

Váhy

Vaše neustálá potřeba souladu a harmonie se konečně naplní, milé Váhy! Pocítíte velikou úlevu, protože už nebudete muset stále vymýšlet nové a nové kompromisy, abyste usmířili své okolí. Vaše komunikace se rapidně zlepšuje a stává se přímo excelentní!

Štír
V zaměstnání vás tento týden ani nepoznají, aktivní Štíři! Oplýváte takovým nasazením, že se kolegové nestačí divit a ohromení nadřízení už si připravují podmínky k vašemu povýšení. Náladu vám zlepší i velice přátelská atmosféra na pracovišti, způsobená vaší otevřeností.



Střelec
Začínáte pociťovat pokles vitality, unavení Střelci. Není divu, poslední měsíce jedete naplno a občas prostě musíte trochu vysadit. Nejlépe vás osvěží setkání s přáteli a vše, co je nějak cítit svobodou. Svoboda je vaše přirozenost a nechcete, aby vám ji kdokoli omezoval!

Kozoroh

Hlavním tahounem vašeho úspěchu v tomto týdnu je vaše kreativita. Dokážete na věci pohlédnout ze všech stran a nalézt neotřelá řešení. I když máte snahu a hvězdy podporují vaše schopnosti, nemůžete se ubránit jistému napětí. Důležité je, abyste se nepřeceňovali!

Vodnář
Nemáte bojovnou náladu, a to je opravdu dobře. Kompromisem v tomto týdnu dokážete daleko více než konflikty. Ty se vám s trochou snahy opravdu vyhnou, protože vaše vrozená touha po originalitě a sebeprosazení se teď oslabuje. Vypadá to na harmonický týden.

Ryby
Zachovejte klid a rozvahu, milé Rybky, pokud si vás najdou nějaké problémy. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Hvězdy prostě občas mají v popisu práce vás trochu pošťuchovat, tak se jimi nedejte vyprovokovat. Při komunikaci, jednáních nebo na cestách se komplikacím vysmějte.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.