Home - Články - Čínský týdenní horoskop 5. – 11.6.

Čínský týdenní horoskop 5. – 11.6.

vloženo 2. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Čínský týdenní horoskop 5. – 11.6.

Astroložka Karmen si pro Vás i na další týden připravila čínský horoskop. V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Aktivita Krys bude v tomto týdnu strmě narůstat. Vrhnete se na úkoly, kterým se ostatní znamení vyhýbají obloukem. Žádná výzva pro vás nebude příliš velká. Toho si samozřejmě všimnou nadřízení. Dost možná …ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nadcházející červnové dny dolévají Buvolům nezdolnou pracovní morálku i energii. Díky tomu nemají na pracovní půdě srovnatelnou konkurenci. Hravě zvládáte několik úkolů najednou, a ještě …ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vstupujete do týdne, který překypuje erotickým jiskřením. Opačné pohlaví od sebe musíte odhánět, protože vaše charisma působí jako magnet. Nezadaní by měli počítat spíše s …ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Další červnový týden přinese zrozencům Zajíce na oblohu menší mráčky. Především rodinné vztahy prožívají složitější chvíle, kdy si rodiče nebudou rozumět se svými ratolestmi. Oč menší …ČTĚTE VÍCE!



Drak
Pondělí a úterý jsou pro zrozence Draka zkouškou trpělivosti. Od středy se naštěstí události na domácím poli začnou vyvíjet příjemněji. Neshody mezi příbuznými vymizí a …ČTĚTE VÍCE!

Had

Milí Hadi, další červnové dny nabízí perfektní podmínky pro rozšiřování obzorů. Nebojte se experimentovat a jít za svým snem. Především cesty do zahraničí v sobě skrývají …ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tento týden nebude patřit k těm nudnějším. Hvězdy pro zrozence Koně naopak připravily pestrobarevný program. Máte chuť kutit a vytvářet kolem sebe krásnější prostředí. Ať jde o …ČTĚTE VÍCE!

Koza
Myšlenky Koz patří v tomto čase práci. Ačkoliv se Venuše všemožně snaží dostat vás na stranu lásky, vy se vznášíte v profesních výšinách. Hlavně první polovina týdne probíhá striktně v duchu vytčených úkolů. Věnujte se …ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, smiřte se s tím, že v tomto týdnu to nebude žádné posvícení. Vesmírná energie působí zejména na milostné záležitosti, kdy na vztahu vnímáte spíše mouchy nežli pozitiva. Dost možná vzniknou …ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Jediným černým puntíkem budou v tomto týdnu finance. Pondělí a úterý ještě nabízí normální hladinu úspor, ale od středy to s korunkami půjde z kopce. Nedostává se vám …ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nadcházející týden odstartuje zrozencům Psa milostné žně. Zadaní najdou se svým miláčkem společnou řeč a zapomenou na nedávné konflikty. Díky štěstí v lásce rozkvete celý váš svět. S optimismem …ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Pondělí a úterý jsou nenápadnými dny, které nebudou vybočovat z rutiny. Od středy se ale můžete těšit na příval optimismu. Narůstá vaše společenské naladění, jste výřeční a dokážete …ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.