Home - Články - Týdenní horoskop 3. – 9.4.

Týdenní horoskop 3. – 9.4.

vloženo 1. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. – 9.4.

Přichází nový týden a s ním se nám otevírají dveře k mnoha zajímavým dobrodružstvím. Především Berani a Býci se mohou těšit na skvělý týden! A co čeká Vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce vás nabíjí mimořádnou vitalitou a posiluje ve všech vašich úmyslech. Na co sáhnete, to se vám podaří. Ve středu pak máte dokonce šťastný den! Využijte mimořádně příznivých konstelací a to hlavně v lásce, protože okolo vás krouží tajný ctitel!

Býk
Jedete na plný plyn a je čas na realizaci starých plánů. Mnozí z vás objevují netušené rezervy, takže i svému okolí najednou připadáte čilejší a svěžejší. A přidáme-li vaši zvýšenou přitažlivost a talent, můžete se pustit opravdu do čehokoli. Úspěšní budete i ve sportu!

Blíženci
Čeká vás čas nabitý událostmi. Přesně v tom duchu, jak to máte rádi! Žádný chaos a zmatky, ale příležitosti, které vás, neposedné Blížence, vtáhnou do víru dění! Můžete se prosadit v práci, podnikání, studiu jazyků nebo třeba i ve sportu.

Rak
Čeká vás velmi příjemný týden, milí Ráčci. V práci máte řadu příležitostí uplatnit svůj nesporný potenciál. Ani v lásce nebudete zahálet! Milostné okamžiky budou doménou řady následujících týdnů. Váš domácí krb hoří silněji než jindy, a tak si můžete užívat!



Lev
Počátek měsíce nebude tak nabitý úspěchy, jak jste si zvykli v poslední době. Mars s Merkurem se kočkují na vašem nebi a přináší vám netrpělivost, nervozitu a chaos. Chce to zachovat klid a nepodléhat pokušení ke konfliktům. Právě komunikace je teď vaší slabou stránkou.

Panna
I když k vám láska nestojí zády, snažte se zaměřit pozornost ke své profesi. Máte teď mimořádnou šanci na úspěch. Snažte se co nejvíc prosadit svou kreativitou. Hvězdy sdělují, že právě ve vaší tvořivosti se skrývá veliká moc! Dveře k úspěchu máte dokořán!

Váhy
Čeká vás poměrně klidný týden, milé Váhy. Po delší době k vám přichází vyrovnanost, kterou máte tak rády. Jazýček vašich vah je uprostřed, a tak je všechno v pořádku. Žádné drama vás nečeká ani v lásce, ani v práci. Tak si užívejte klid, než přijdou další akční týdny.

Štír
Alfou a omegou tohoto týdne bude láska, vášniví Štíři! Intenzita vašeho zamilování dokáže vystoupat až na maximum. Vaše přitažlivost roste a vyzařujete sexuální magnetismus, kterému se dá jen těžko bránit. Amor se trefil do černého!



Střelec
Plni elánu a chuti do práce, cítíte se jako vyvolení! A něco na tom bude. Nedělá vám problém komunikace ani cestování a stále jste schopní udělat si dost času i pro svoje volnočasové aktivity. Jen v milostných sférách se objevuje jistý nesoulad.

Kozoroh
Máte před sebou týden plný radostných a povzbudivých událostí a ve čtvrtek dokonce šťastný den! Mars a Pluto se spojí, aby vám našli osudovou lásku nebo, pokud jste zadaní, upevnili vaše vztahy. Nejen tento den bude patřit lásce, láska je hlavním tématem celého týdne!

Vodnář
Tento týden se nejeví jako nejšťastnější, milí Vodnáři. Tak si raději neplánujte náročný program. Pokud vás ovládne pesimismus a zmatek, uvědomte, že je to jen konstelací hvězd a hledejte optimismus ve svém nitru. S trpělivostí překonáte vše.

Ryby
I když se vám daří ve všem, na co sáhnete, největší zájem teď u vás budí milostné vztahy. Proč? Protože hned na počátku týdne vás Venuše katapultuje do víru lásky! Na nějaké zábavné akci můžete potkat bytost, ke které pocítíte hluboké sympatie. Intuice vás nezklame!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.