Home - Články - Týdenní horoskop 12. – 18.6.

Týdenní horoskop 12. – 18.6.

vloženo 10. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. – 18.6.

„Bude to jízda,“ mohou si s úsměvem říct Štíři. Čeká je týden, kdy dokáží i nemožné! Naopak Kozorozi by se měli držet více zkrátka. Zjistěte i vy, co vás čeká! Přečtěte si svůj týdenní horoskop od profesionální astroložky Chantal.
sdílet článek na facebooku

Beran
Hvězdy doporučují krátké cesty spojené s prací. Máte spoustu nápadů, ale expanze za oceán nehrozí, úspěch vás čeká spíš blíže vašemu okolí. Důležité je dát pozor na parazity, kteří se začínají vyhřívat na vašem slunci. Jsou totiž připraveni začít vás i vysávat.

Býk
Prioritou tohoto týdne je pro vás pracoviště a pracovní prostředí plné přátelských vztahů a pohody. Je to i vaše zásluha, cítíte se jistí a plní schopností, proto kolem sebe šíříte jen pozitivní vibrace. Vaše okolí vám vše stonásobně vrátí a bude se vám pracovat skvěle.

Blíženci

Tento týden je vám velmi přáno při veškerých jednáních, písemnostech a dlouhých cestách, milí Blíženci. Rovněž lze očekávat šťastné seznámení! Máte dostatek sil na práci i na zábavu, takže se nevyhýbáte koníčkům ani společenským sedánkům.

Rak
Díky hvězdám můžete být v tomto týdnu poněkud neklidní, milí Ráčci. Projeví se to přehnanou aktivitou, a tak můžete být občas i zoufalí z toho, co všechno jste si na sebe naložili. Vlídná Venuše se naštěstí snaží situaci odlehčovat a příjemně působí na dopad vašeho konání.



Lev
Kariéra je v tomto týdnu nejúspěšnějším tématem vašeho života, chystá se totiž s největší pravděpodobností povýšení. Vaše komunikační schopnosti jsou na vysoké úrovni, v podstatě se dá říct, že prodáte komukoli cokoli a nikdo vám neunikne.

Panna

Venuše vám tento týden přinese opravdu šťastné chvíle. Dokáže odlehčit dny a momenty, kdy se na vás kupí více zátěže. Venušin vliv můžete zaznamenat především v lásce, na cestách a ve finanční sféře – její ruka dokáže být neobyčejně štědrá.

Váhy

Nejvíce vás v tomto týdnu přitahuje vzdělávání a cesty za poznáním. Informace, různé novinky, objevování nové životní filozofie, to jsou atributy šité vaší duši na míru! Také komunikaci teď máte na jedničku, takže nebudete ochuzeni o seznámení se zajímavými lidmi.

Štír
Dokážete zvládnout i nemožné, rozjetí Štíři! Daří se vám po stránce kariéry, prosazování svých záměrů či navazování přátelských vztahů, ale také se cítíte více fyzicky nabušení a odolní. V lásce a finanční sféře to však může v tomto čase trochu pokulhávat.



Střelec
Hvězdy tento týden ještě více podněcují vaši přirozenou touhu po svobodě a nezávislosti. Není to jednoduché, protože tím víc si uvědomujete, jak moc vás svazují někteří lidé nebo povinnosti. A protože nevíte, kam dřív skočit, svazuje vás téměř vše.

Kozoroh

Nepřizpůsobení – to je váš hlavní problém tohoto týdne. Snažte se více vnímat nálady a atmosféru okolí a citlivěji reagovat. Jinak vaše nervozita stoupá a šíříte ji kolem sebe na míle daleko. Nemusíte mít přece všechno hned! Nepřetěžujte sebe, ani své podřízené.

Vodnář
V první polovině týdne se ještě věnujte komunikaci a kontaktům. Schůzky, telefonáty, e-maily i sociální sítě vám přinesou úspěch. V druhé polovině týdne se však přesměrujte na něco zábavnějšího – máte skvělé období pro hýčkání těla a různá fyzická potěšení.

Ryby

Máte chuť vrhnout se do něčeho nového? Hvězdy vám k vašemu rozhodnutí žehnají. Ať už přemýšlíte o zdravějším životním stylu, nové lásce nebo třeba pracovním projektu, pod ochranou hvězd máte velké šance na úspěchy. A odvahu? Tu už musíte najít sami!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.