Home - Články - Týdenní přehled – 23. astrotýden

Týdenní přehled – 23. astrotýden

vloženo 9. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 23. astrotýden

Síla úplňku je magická. A právě nyní, v pátek odpoledne, nastává úplněk ve Střelci! Podívali jsme se také důkladněji na nejstarší magickou pomůcku. Škapulíř chrání před zlými silami a v současnosti je stále více využívaný! Vše důležité z dění na Astrohledu najdete v týdenním přehledu.

sdílet článek na facebooku

Úplněk ve Střelci otevírá Hexagram 46! Východní i západní astrologie nahlíží na probíhající úplněk trochu jinak. Právě tato magická kombinace nám však dává sílu a motivaci, abychom usilovnou prací a za pomocí vlivné osoby dosáhli svých velkých a dlouhodobých cílů! Jak na to?




Poslední průlet nebeského světlonoše – nechte si zahřát srdce! V pondělí 12. června sledujte na obloze kometu C/2015 V2 JOHNSON. Uvidíte ji poprvé a zároveň naposledy! Připravte se na neopakovatelnou příležitost!

 


Odbourejte stres intuitivní kresbou a nalezněte vnitřní Já! Na první pohled se může zdát, že jde o totéž jako automatické psaní. Výsledek je však překvapivě jiný. Kdy byste měli sáhnout k intuitivní kresbě?

 



Karta Síla přináší energii! Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Každá z karet má svůj význam. Víte, co vše skrývá karta Síla?

 



Nejstarší magická pomůcka zvaná Škapulíř! Dříve sloužil jako jakýsi podomácku vyrobený amulet na ochranu před zlými silami. Znali ho už Egypťané a největší oblibě se těšil mezi Indiány. Jaké tajemství skrývá Škapulíř?



Za úplňku se báli i psi! A ještě jednou úplněk. Doba, kdy se dějí věci, nad kterými zůstává rozum stát. Vytí psů na měsíc, přeměna lidí ve vlky…to vše je součástí dalšího tajemného příběhu podle skutečnosti. Vstupte do světa magie!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.