Home - Články - Poslední průlet nebeského světlonoše – nechte si zahřát srdce!

Poslední průlet nebeského světlonoše – nechte si zahřát srdce!

vloženo 10. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Poslední průlet nebeského světlonoše – nechte si zahřát srdce!

Přilétá vzácná zářivá léčitelka, kometa C/2015 V2 JOHNSON, kterou vidíme poprvé i naposledy! Nepromeškejte její největší záři v pondělí 12. června. Snažit se ji vypátrat s ručním dalekohledem můžete i nemusíte, její duchovní síla na vás totiž v těchto dnech působí v každém případě!

sdílet článek na facebooku

Ač je kometa složena hlavně z ledu a prachu, dokáže zahřát vaše bolavá srdce. Přijměte její léčivé energie a nechte se prostoupit pravým duchovním světlem. Vědomě čerpejte, čeho je pro každého dost! Myslete na to, že nemůžete dostat, o co si sami neřeknete – to platí na každou oblast vašeho života.

Jak řekl úspěšný duchovní vůdce Jack Canfield: „Všechno, co chcete, je tam venku a čeká, až o to požádáte. Všechno, co chcete, chce vás. Ale musíte konat, abyste to získali.“

Právě teď a NAPOSLED

Kometa C/2015 V2 Johnson nyní putuje naší Sluneční soustavou po neuzavřené dráze. To znamená, že se k nám už nikdy nevrátí. Nyní ji najdete v souhvězdí Pastýře a v polovině června se přesune do souhvězdí Panny.



Nejvhodnější podmínky pro její pozorování začaly už koncem května a 5. června byla nejblíže Zemi. V pondělí 12. června na nás však bude zářit nejjasněji díky přísluní – nejbližším místem její dráhy ke Slunci.

Čerpejte její duchovní sílu!

Při své pouti milionů let nás teď kometa navštěvuje pouze jednou, ale zato na nás působí nejsilněji celý rok od léta 2016 až do léta 2017. Duchovní síla a astrální tělo mnoha komet jsou obrovské a neměřitelné. Obývají je ty nejvyšší bytosti z hierarchií Cherubínů a Serafů. Sami nesou poselství a znají dobře duchovní poslání komet. Podílejte se na vzestupu a proměně. Dovolte kometě právě teď, aby vnesla do vašeho srdce a vašeho Já duchovní světlo!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.