Home - Články - Čínský týdenní horoskop 12. – 18.6.

Čínský týdenní horoskop 12. – 18.6.

vloženo 9. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 12. – 18.6.

Čínské horoskopy patří k nejstarším dochovaným astrologickým systémům na světě. Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás připravila detailní týdenní horoskop. Poznejte svoji budoucnost a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, celý týden se budete radovat z bystrého myšlení. Logický Merkur se postará, aby pro vás žádná otázka nezůstala nezodpovězená. Problémy dokážete odkrýt, ještě než stačí napáchat škody. Jediné, čemu … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vstup do dalšího červnového týdne nemůže být pro zrozence Buvola snad ani lepší. Pokračuje příval pozitivní energie, který jde ruku v ruce s rostoucím sebevědomím. Rozséváte radost plnými hrstmi a největší …ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Další červnové dny přinesou Tygrům tolik nápadů, že je nestačí ani zapisovat. Ty nejlepší nebudete odkládat na neurčito, ale rovnou se pustíte do jejich realizace. Největší úspěch čeká na … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc

Prioritou týdne by měly být finance. Hvězdy nabízí příležitost k rozšíření rodinného rozpočtu a vybízejí k riskantnímu kroku. Ani ti, kteří sází na jistotu, nemusí věšet hlavu. Díky úspěchům na … ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draky čeká náročné období, kdy jsou od rána do večera v jednom kole. Perné chvíle vás potkají v zaměstnání a neodpočinete si ani na domácí půdě. Šrumec vám naštěstí vyhovuje a díky pracovním schůzkám můžete … ČTĚTE VÍCE!

Had
Milostný život prochází perfektním obdobím, kdy se vám plní jedno přání za druhým. Sami jste totiž napojeni na nitro svého vyvoleného či vyvolené a nešetříte vřelými emocemi. Mezilidské vztahy … ČTĚTE VÍCE!

Kůň

Láskyplné paprsky Venuše budou Koním doplňovat energetické zásoby i v tomto týdnu. Nabízí se zajímavé příležitosti v lásce, zaměstnání i rodinných vztazích. Jakmile si něco vezmete … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Po celý týden se radujete z krásných zážitků v milostném životě. Afrodité se na vás spiklenecky usmívá a servíruje vám jednu lahůdku za druhou. Ve vztahu zavládne vzácné porozumění, kdy … ČTĚTE VÍCE!



Opice
Ani tento týden nepřinese klidnou pracovní atmosféru, jíž vyhlížíte. Rozčiluje vás arogantní člověk, který staví na odiv výsledky, které ve skutečnosti nejsou jeho zásluhou. Věřte, že … ČTĚTE VÍCE!

Kohout

Milí Kohouti, další červnový týden nepřinese žádné výrazné změny v pracovní sféře. Zvolnění tempa vám umožní zamyslet se nad tím, kam profesně směřujete. Uvědomíte si, kde jsou vaše rezervy a … ČTĚTE VÍCE!

Pes

Zrozenci Psa před sebou mají naprosto perfektní období plné úspěchů. Úterý vám naservíruje šťastný den v práci, kde se vám podaří udělat něco velkolepého pro pomoc druhým. Ať se chystáte na … ČTĚTE VÍCE!

Vepř

Slunce spolu s Venuší momentálně vnáší do života Vepřů spoustu vzrušení. Nabízí se příležitost k cestování a rozšiřování obzorů v pracovním i soukromém životě. Dobrodružné výpravy vás … ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.