Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. dubna

Týdenní horoskop 10. - 16. dubna

vloženo 8. 4. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. dubna

Nepromarněte tento rok a plánujte co nejvíc venkovních aktivit, které posílí tělo i ducha. Teď už opravdu není čas vymlouvat se na jarní únavu, lenivé nálady musíte překonat. Čtěte náš týdenní horoskop a dejte se do akce, jako třeba aktivní Býci!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou vás hodně rozčiluje jeden váš kolega. Jeho manipulativní techniky i hysterie se nehezky podepisuje na celkové atmosféře ve firmě. Už dokonce přemýšlíte, že byste kvůli tomuto jedinci přešli na jinou pozici, nebo na úplně nové místo.

Býk
Jste plni elánu a energie, jaro na vás ve všech ohledech působí velmi příznivě. Začnete zase dělat sport či koníčky, které vám dříve dělali radost a celkově si nyní život užíváte. Taky trávíte hodně času v přírodě, což vám na psychice hodně přidává.

Blíženci
Žijete momentálně velice společenským a aktivním životem a není vůbec vyloučeno, že potkáte někoho zajímavého. Však už taky bylo načase, aby se ve vašem životě objevil někdo důležitý. Single jste už byli pěkně dlouhou dobu a je ideální doba na změnu.

Rak
Mars je v příznivém sextilu s Merkurem a vy excelujete zejména na pracovním poli. Máte plnou hlavu nápadů a taky vám to perfektně pálí. Vedení si vás momentálně nemůže vynachválit a dokonce vám nechává úkoly, které jsou nad rámec vašich kompetencí.


Lev
Kvadratura Venuše s vaším znamením způsobí drobné šarvátky na milostném poli. S protějškem si prostě tento týden nebudete moc rozumět a budete kolem sebe kroužit jak supi a jen čekat, kdo začne rozmíšku jako první. Doufáte, že se to nakonec zlepší.

Panna
Jistá osoba ve vašem okolí se vám poslední dobou jeví až skoro nebezpečně. Stále na sebe poutá pozornost, má podivné nálady a všichni okolo ní musí chodit po špičkách. Nemáte na tohoto jedince vztek jenom vy! I ostatním vadí, že mu neustále slouží.

Váhy
Tento týden budete hodně zápasit s úkoly, které vám v práci vedení svěří. Ne, že byste daný úkol neuměli splnit, ale chybí vám elán, energie, ale i kreativní myšlení, a tak nějak se celkově v práci plácáte od ničeho k ničemu a snažíte se být užiteční.

Štír
Vaše výdaje jsou tento týden velice nerozvážné a máte tendence se rozmazlovat více než jindy. Někdy je fajn si udělat radost, ale nic se nesmí přehánět. Možná se zamyslete, jestli opravdu všechno z toho nyní potřebujete a jestli není lepší si šetřit.


Střelec
Dáváte si momentálně v práci hodně záležet na výsledku. Jste pečliví a precizní ve všem, co děláte a vaše pracovní pozice samozřejmě není výjimkou. Vedení je s vámi nadmíru spokojené a zadává vám i složitější práci. Kolegové ale začali trochu žárlit.

Kozoroh
Měli byste tento týden být společenští a navazovat i kontakty z jiných okruhů. Nejen, že se vám rozšíří obzory a poznáte nové lidi, ale zejména po pracovní stránce se vám tyto kontakty budou jednou výrazně hodit. Tak nezahálejte a seznamujte se!

Vodnář
Zejména v osobních vztazích budete tento týden velice spokojení a nic vás nebude trápit. To je dobře pro vaši psychiku, která poslední dobou dostává zabrat a tímto harmonickým stavem u vás doma se mnohé vrátí zpět do normálu. A to je jenom dobře.

Ryby
Dávejte si tento týden pozor na rozhodnutí, které by vás později mohla mrzet. Možná se vám něco zdá jako dobrý nápad, ale když se s tím někomu blízkému svěříte, tak uvidíte, že vám to bude vymlouvat a už to by vás mělo popostrčit správným směrem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.