Home - Články - Láskohled 10. - 16. dubna

Láskohled 10. - 16. dubna

vloženo 7. 4. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 10. - 16. dubna

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Někdo ve vašem okolí se snaží získat si vaši pozornost a celkově spřádá plány, jak se potkat. Buď se potkáváte se společnými přáteli nebo na sebe narazíte na společenské události.

Býk
Dostanete se do kontaktu s někým z vaší minulosti, kdo ve vás zanechal poměrně hezké vzpomínky. Dělí vás sice velká dálka, ale píšete si pravidelně, a také i o dost osobních věcech.

Blíženci
Váš vztah už dávno není co býval a je vám oběma očividně jasné, že jste dospěli na konec společné cesty. Nebude to jednoduché, ale je potřeba to konečně rozseknout. Oba se trápíte.

Rak
Dostali jste do vínku značnou část výrazného sexappealu. Opačné pohlaví na vás může oči nechat a vy jste vždy ve středu pozornosti okolních lidí, i když sami o to tolik nestojíte.


Lev
Milí Lvi, vždy jste byli zvyklí na zájem opačného pohlaví. Je třeba říct, že na společenských událostech na sebe poutáte pozornost a neradi sestupujete z pomyslného lvího stupínku.

Panna
Snažíte se ze všech sil navrátit do vašeho vztahu harmonii a lásku, ale váš protějšek se ani trošku nesnaží a vám už začínají docházet síly. Nevíte, jak si s tím nyní poradit.

Váhy
Potkáte osobu, která vám svým životním postojem doslova vlije energii do žil. Tento jedinec je plný životního optimismu a lásky a vám začíná docházet, že o něj už nechcete přijít.

Štír
Toužíte po lásce jako každý jiný. Bohužel se ji vám, milí Štíři, nedostává tolik, kolik byste chtěli. Už delší dobu se potýkáte ve vztahu s problémy a vy tušíte, že to chce radikální řešení.


Střelec
Sice jste momentálně single, ale dost času trávíte ve společnosti někoho, s kým vám je dobře. Nevíte, jak se to bude vyvíjet dál a je to tak křehké, že to nechcete ani pojmenovávat.

Kozoroh
Objevil se ve vašem okolí někdo nový, ale vůbec se v něm nevyznáte. Jednou vás pozve na rande a je okouzlující, potom se vám ale dlouho neozývá. Jste z toho celkem dost frustrovaní.

Vodnář
Polední dobou jste podráždění a vyléváte si to na svém protějšku, který to samozřejmě nese velmi těžce. Ostatně o hádky nebude tento týden nouze a na harmonii si budete muset počkat.

Ryby
Váš nový idol rozhodně nešetří lichotkami a vy se v jeho přítomnosti cítíte být sexy. Musíte si ale upřímně říct, zda je tento jedinec vhodným adeptem na nějaký vážnější vztah.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.