Home - Články - Karty, zvědavost a tajemství

Karty, zvědavost a tajemství

vloženo 5. 4. 2023
čas čtení: 4 minuty

Karty, zvědavost a tajemství

Karty nám neřeknou všechno, ale znají toho hodně. Přesto se občas stane, že někdo nechce vědět, co ho čeká. Ani kdyby to bylo velké štěstí!

sdílet článek na facebooku

Zvědavost nebo raději tajemství?

Nedávno jsem vykládala kartičky jedné paní a stala se mi velmi zajímavá věc. Většinou jsou lidé zvědaví a zajímá je vědět co nejvíc o záležitosti, na kterou se ptají, ptají se karet dokonce i na ty podrobnosti, které z nich nelze vyčíst a je velkou vzácností aby někdo řekl: „Ne, to vědět nechci.“ Když už se to stane, pak se obvykle jedná o situace, kdy je předem upozorním na to, že není příliš vhodné se ptát dál, například proto, že by to mohlo zasáhnout do osudů jiných lidí a podobně. Mezi lidmi, kteří přijdou se svojí otázkou za kartářkou, však existují i zvláštní výjimky a právě o jedné z takové vám dnes napíšu.

Rozvod a velké překvapení v kartách

Tato paní za mnou přišla s velmi závažnou otázkou. V manželství jí to neklapalo, ale nemohla se odhodlat k rozvodu. Byla to mladá žena kolem pětadvaceti let a její manžel byl její studentská láska, ale postupem času se jejich životní cesty začaly rozcházet. Neřekla mi všechno o tom, co je rozděluje, o některých věcech se jí mluvit nechtělo, byly pro ni příliš citlivé, tak jsem to z ní samozřejmě netahala. Přesto mě její případ velmi zaujal.


Odpověď, kterou bylo vidět hned z prvních vytažených karet, byla jednoznačná – tento vztah již nemá budoucnost. Nejprve mi to přišlo jako škoda, ale řeč karet byla jasná. Po domluvě s paní jsme zvolily složitější výklad na deset karet, ale to, co udělala po otočení prvních tří karet, mě velmi překvapilo. Poděkovala se mi a řekla, že už ví, co potřebovala vědět. Karty v ní povzbudily odhodlání ukončit vztah a požádat o rozvod. Rozloučila se se mnou a poprosila mě, abych se podívala, co říkají zbylé karty, ale nechtěla, abych jí to říkala, prý možná později. Bylo to zvláštní, ale vypadala, že ví, co chce a že už dostala radu, kterou potřebovala, což bylo skvělé.

Když jsem otočila zbylé karty, nestačila jsem se divit. Byl v nich nový muž, šťastná láska a miminko ve velmi blízké budoucnosti. Byla jsem zvědavá, nakolik karty říkají i tentokrát pravdu a doufala jsem, že se paní ještě ozve.

Dopadlo to šťastně – a karty opět věděly víc

A opravdu se ozvala – za necelý rok. Rozvod dopadl dobře, i jejímu bývalému manželovi se ulevilo, protože taky cítil, že už to není ono a zamiloval se jinde, ale nechtěl ji zranit. Vztah tedy ochladl oboustranně a zůstali přáteli – zřejmě to tak mělo být, dali se zkrátka dohromady příliš mladí. Na domluvené setkání však paní přišla s bříškem. Karty nelhaly!


Zanedlouho poté, co se díky výkladu odhodlala k rozchodu, se sblížila s jedním svým kolegou, se kterým si již delší dobu rozuměli. A náhoda zařídila, že miminko přišlo velmi brzo. Paní tomu byla moc ráda, protože jak mi později prozradila, jedním z důvodů k rozvodu bylo, že její bývalý muž si byl čím dál tím jistější, že nechce zakládat rodinu, nebo alespoň ne dřív než ve čtyřiceti, což ji velmi zraňovalo.

Ptala jsem se jí, proč nechtěla vědět, co bylo v dalších kartách. Říkala, že měla trochu obavy, a že vlastně jediné, co chtěla vědět, byla odpověď na tu jedinou otázku – rozejít se nebo ne?
Nabízela jsem jí, že jí udělám další výklad na společnou budoucnost s novým partnerem. S poděkováním odmítla.
Někteří lidé si zkrátka rádi nechávají budoucnost jako tajemství, i kdyby do ní hned mohli nahlédnout. I v jejich životě se ovšem někdy vyskytnou situace, kdy nemohou jinak a zeptají se karet o radu. Chtějí však vědět jen to, co se ptali, a ani o kousíček víc, pak zavřou pomyslnou knihu osudu a dál už ji nečtou.

Jak jste na tom vy?

Vaše kartářka JASMÍNA

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.