Home - Články - Tajemství Scapini tarotu

Tajemství Scapini tarotu

vloženo 23. 8. 2022
čas čtení: 4 minuty

Tajemství Scapini tarotu

Jen málokdo umí číst skryté poselství karet plné magických obrazů. Jednou z vyvolených je naše kartářka Berta. Své poslání našla v pomoci druhým lidem a pro své výklady používá karty vskutku jedinečné! Nádherný Scapini tarot zná v České republice jen několik málo lidí. Paní Berta nám prozradila a názorně předvedla, jak jim porozumět!

sdílet článek na facebooku

Čím je Scapini tarot tak výjimečný?

Tarot patří mezi nejznámější a nejosvědčenější věštecké pomůcky, které se již mnohokrát osvědčily.
Tarotových karet však existuje mnoho různých druhů, liší se od sebe nejen svým uměleckým provedením, ale i symbolikou na kartách.

„Každá kartářka ve svém životě hledá pro sebe to pravé,“ prozrazuje paní Berta. „Scapini tarot mě oslovil svou úžasnou propracovaností a tím, jak byl nakreslený, vyobrazený do detailů kdysi dávno ve středověku italským malířem Luigim Scapinim,“ vysvětluje nám a ukazuje přitom překrásné obrázky, které doslova dýchají tajemstvím a magií zašlých časů. Jak bychom si přáli rozumět jim stejně dobře jako paní Berta – její 28 letá praxe mluví za vše!


Jaké karty obsahuje tarot?

Tarotová sada se skládá ze 78 karet, které se dělí na takzvanou Velkou a Malou Arkánu. „Malá Arkána se dá vyložit podobně jako mariášové karty, ukazuje pozadí nálady, osoby a menší detaily“, vysvětluje nám paní Berta. Kromě toho je zde ještě dvaadvacet karet Velké Arkány, které mají zvláštní moc – umí jasně odpovědět i na složitější otázky nebo otázky typu ano/ne! Třeba, zda je vám partner věrný!

Co je to „Tajemství Velekněžky“?

Možná jste nevěděli, že karty lze vykládat mnoha různými způsoby – paní Berta nám předvedla výklad na devět karet s tajuplným názvem „Tajemství Velekněžky“. Naše redaktorka si vyzkoušela na vlastní kůži, jaké to je zeptat se na své trápení tajuplného Scapini tarotu. A co karty poradily?


Karty mluví o lásce

„Je to ten pravý, máme spolu zůstat?“ ptala se naše redaktorka a karty jí prozradily hned několik překvapení o minulosti, skryté přítomnosti i o budoucnosti! Nestačila se divit, když jí karty řekly, že její partner se na ni dívá jako na bohyni! Myslela si totiž, že jim to neklape – a přitom stačí jen pár jednoduchých změn, aby bylo vše opět skvělé! Karty jí pomohly najít cestu z krize a prý už se i mluví o svatbě!

Trápí i vás podobné otázky? Nedaří se vám najít milostné štěstí, zažíváte ve vztahu nejistotu, nevíte, jestli je vám partner věrný? Naše paní kartářka Berta ráda pomůže i vám, neváhejte tedy a zavolejte jí na číslo 906 701 701!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.