Home - Články - Rozzářit své okolí je snadné

Rozzářit své okolí je snadné

vloženo 6. 4. 2022
čas čtení: 5 minut

Rozzářit své okolí je snadné

Dárky věnujeme z lásky a pro radost. Vybrat dárek pro milovaného člověka, který by v něm vzbudil zvědavost, není vůbec snadné. Jen si představte to vzrušení při jeho rozbalování! Musí být dokonalý! Přečtěte si malou nápovědu při výběru dárků podle znamení zvěrokruhu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Odvážní a cílevědomí Berani dárky naprosto milují. Nejvíce ocení adrenalinovou pozornost, předplatné ve fitness centru, značkové oblečení a sportovní vybavení. Pokud máte spadeno na koupi knihy, dopřejte jim napínavý příběh. Berani nepohrdnou kvalitním parfémem ani šperky.

Býk
Vybíráte dárek pro Býka? Pozor! Myslete na eleganci a luxus, jen tak Býka s úspěchem nadchnete! Potrpí si na přepychové dary vonící originalitou. Nespokojí se obyčejnými šperky, oblečením, bytovými doplňky ani kosmetikou. Velký důraz klade na způsob předání a zabalení dárku.

Blíženci
Tady se při výběru příliš nezapotíte. Vždyť vybíráte dárek pro dvě osoby! Řiďte se pravidlem originality a svěžího tepu. O tuctové a předražené dary Blíženci rozhodně nestojí! Rozhodněte se pro novinky na trhu. Blížence potěší předplatné časopisu o cestování, zajímavá kniha či netradiční bižuterie.


Rak
S Rakem je to složitější. Budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Raci chtějí dárek, který zkrášlí jejich bydlení. Pořiďte jim praktický domácí spotřebič, jež jim dopřeje komfort. Raci rádi lenoší. Potrpí si na starožitné věcičky, ale také kuchařské knihy a nádobí. Pokud chcete věnovat šperk, zaměřte se na jemné stříbro a perly. Nesnesou vyzývavé barvy a ostré vůně parfémů.

Lev
Lvi dárky doslova zbožňují. Klidně by se nechali hýčkat každý den. Potěšíte je kvalitním a přepychovým šperkem, hodinkami anebo značkovým oblečením. Mají rádi blýskavost a výstřednost, protože na sebe rádi upozorňují. Nepohrdnou parádní dovolenou u moře ani luxusní kosmetikou a silným parfémem.

Panna
Tento praktický jedinec si na dárky příliš nepotrpí. Když už je to nezbytné, sáhněte po praktických darech, jinak dostanete ještě vynadáno. Panna to má v hlavě moc dobře spočítané! Muži ocení kutilské potřeby či sady nářadí. Ženy mají spadeno na vybavení bytu anebo kvalitní kosmetiku a rády dbají o své zdraví. Předplatné do fitcentra anebo časopisu o bydlení je plně uspokojí.


Váhy
Dárek pro Váhy? Hlavně, ať je originální a elegantní. Nesnášejí laciné cetky a nevkus. Váhy jsou světáci. Pro ženy zvolte bytové dekorace, obrazy, sošky či svícny. Muži budou nadšeni z luxusních hodinek. Lístky do divadla, kniha s vzrušující dějem anebo kvalitní parfém, to je trefa do černého!

Štír
Dárek od srdce potěší nejvíce Štíry. Nemají zálusk na předražené věci. Štíři jsou nadšení čtenáři. Kupte jim detektivku, historickou knihu anebo psychologickou literaturu. Skvělým tipem na pozornost je kvalitní parfém s vůní orientu a oblečení tmavších barev a kůže. Sexy spodní prádlo je dožene k šílenství, vždyť je to jejich parketa!

Střelec
Věčný dobrodruh a milovník cestování nepohrdne dárky s touto tématikou. Což takhle jazykový kurz anebo cestopisy. Tyto dárky pro něj budou inspirací. Pokud máte peníze nazbyt, dopřejte Střelci dovolenou v daleké zemi. Jeho toulavé boty podpoříte koupí horského kola anebo kolečkových bruslí. Ženy prahnou po barevných špercích a bižuterii.


Kozoroh
Dárek pro Kozoroha? Hlavně, ať to není nesmysl. Toto znamení touží po kvalitním praktickém dárku, domácí spotřebiče, značkové psací pero, peněženka či kabelka, mají zelenou. Ženy neodolají safírovým či rubínovým šperkům a muži kvalitní historické literatuře.

Vodnář
Výběr dárku pro Vodnáře není snadný. Jsou spontánní a žijí nekonvenčně. Což takhle předplatné časopisu o vědě a záhadách světa? Vodnáře přitahují nové technické hračky a jsou zamilovaní do hudby. Nepotrpí na drahé dárky, ale musí být vskutku originální.

Ryby
Ryby jsou sentimentální snílci. To ovšem neznamená, že nemají rády praktické dary. Jistěže budou šťastné za sbírku básní anebo lístky na společenskou akci, ale touží také po kvalitní kosmetice a exkluzivní vůni parfému. Ryby zbožňují masáže a návštěvy kosmetických salónů. Kvalitní šál, peněženka, aktovka či kabelka rovněž potěší!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.