Home - Články - Vyplní se věštba vždy?

Vyplní se věštba vždy?

vloženo 4. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Vyplní se věštba vždy?

Jako kartářka se setkávám s velmi různými reakcemi lidí. Někteří bezvýhradně věří všemu, co jim karty řeknou, a berou to jako neměnný fakt, dokonce i kdyby šlo o negativní předpověď. Jiní naopak pochybují o každém slovu a snaží se mi dokázat, že se karty určitě pletou.

sdílet článek na facebooku

Zpočátku jsem sama nevěděla, co si o tom všem mám myslet, i když zkušenosti jasně ukazovaly, že karty vždy mluví pravdu. Za dlouhá léta praxe jsem si ovšem některé věci ujasnila a ráda bych se s vámi zde o své zkušenosti a znalosti podělila.

Je důležité uvědomit si dvě věci – jedna z nich je, že karty nelžou. Druhá je, že každý z nás má svůj osud ve svých vlastních rukách. Co z toho vyplývá? Výklad karet vám sdělí, co vás čeká, na co se můžete těšit, na co si dát pozor, jaké šance a příležitosti čekají na to, až je využijete. Druhá polovina věty „co vás čeká a nemine“ je však už trochu spornější. Předpověď, kterou vám karty sdělí, vás opravdu nemine, jestliže budete sedět se založenýma rukama a odevzdáte se svému osudu. Ale to by byla škoda! Nejlepším důvodem, proč si nechat karty vyložit, totiž je právě ta příležitost, kterou vám nabízejí. Díky výkladu karet se můžete rozhodnout, co dělat, aby pro vás věci dopadly co nejlépe!


Jednou jsem vykládala karty své kamarádce, která se mě ptala, zda má vyjet za prací do zahraničí nebo zůstat doma kvůli muži, se kterým se jí rozvíjel slibný vztah. To, co kartičky řekly, překvapilo ji i mě – poselství bylo jednoznačné, láska ji čeká v cizině, doma se nevyhne trápení. Nyní bylo vše na jejím rozhodnutí. Po dlouhém váhání tedy vyjela, a skutečně, v Anglii se po nějaké době zamilovala do svého kolegy ze Slovenska, dnes jsou již šťastně svoji a mají druhé dítě na cestě. A co její předchozí láska? Ještě dřív, než mu stihla říct, že si koupila letenku, se doslechla, že ji podvedl!

A co z toho všeho vyplývá? Kartičky jsou skvělá věc a vyplatí se jim věřit, ale zároveň musíte i vy sami udělat to, co je potřeba, abyste dosáhli štěstí! Právě výklad karet vám nejlépe osvětlí, jak na to, a to je znalost k nezaplacení!

Vaše kartářka Verika


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.