Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2022

Velikonoční tarotový horoskop 2022

vloženo 5. 4. 2022
čas čtení: 10 minut

Velikonoční tarotový horoskop 2022

Jak si užijete svátky jara? Čeká vás rodinná pohoda nebo pracovní nápor? Karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna mincí
vám věští domácí pohodlí a hojnost všeho, co ke svátkům patří. O finance naštěstí nebudete mít nouzi, takže si budete moct dopřát všechno, na co budete mít chuť. Bude vás bavit pečovat o vaše blízké a rozmazlovat je třeba dobrým jídlem, koláči nebo sladkostmi. Přestože nouze vám jistě nehrozí, tak vás ani nenapadne nechat se svést k bezmeznému utrácení a každou korunu si dobře pohlídáte. To, že vám nic nechybí, přece ještě neznamená, že budete utrácet více než musíte. Váš přístup bude velmi konstruktivní a díky němu si můžete užívat pocit bohatství nejen teď o svátcích, ale i pak ve všedních dnech. Hojnost totiž není jen o tom hodně vydělávat, ale především moudře hospodařit s tím, co máte. A taky naplánovat rodinný rozpočet takovým způsobem, že vám nic nebude chybět, ale přesto budou vaše zdroje využity efektivně a spořivě. Toto všechno bude základem dobré sváteční nálady a pohody.

Býk
Karta Tři poháry
vám slibuje krásné svátky prožité v kruhu lidí, které máte rádi a se kterými si dobře rozumíte, takže si vždy spolu užijete báječnou náladu a zábavu. A pořádně to oslavíte se vším, co k tomu patří, dobré jídlo a nápoje nevyjímaje. Nemusí to však být nutně jen vaše rodina, někteří Býci se budou lépe cítit spíš ve společnosti vašich dobrých přátel. Ale ať už se rozhodnete prožít svátky s kýmkoliv, ujistěte se, že jsou to lidé, se kterými se můžete skutečně uvolnit a být sami sebou. Toužíte přece po spontánní a veselé zábavě a nikoliv se muset před někým přetvařovat, takže z návštěv neoblíbených příbuzných bude lepší se raději nějak vymluvit. Přátelská sešlost nebo malé rodinné posezení bude zároveň skvělou příležitostí, abyste se trošku pochlubili nedávnými pracovními úspěchy a patřičně je oslavili. Tyto Velikonoce pro vás budou zkrátka velmi příjemné a přinesou vám spoustu nádherných zážitků!

Blíženci
Karta Čtyři mince
ukazuje, že máte trochu obavy o svůj majetek, zázemí a bezpečí, a tyto pocity nejistoty vás budou o svátcích docela výrazně pronásledovat. Přitom to však nemá nějaký racionální základ a ve skutečnosti vám nic nehrozí, jen se u vás projevují pesimistické myšlenky a obavy s budoucnosti. Raději tedy budete šetřit finance, i když byste nemuseli, a snažíte se myslet na zadní vrátka vždy a všude. To trochu poznačí vaši sváteční atmosféru, je pro vás v této době těžké se uvolnit a zahodit starosti. Zčásti za to může i krizové období ve společnosti a ekonomice, to vám zrovna optimismus nepřidává. Klíč k nalezení spokojenosti a pohody však spočívá jedině uvnitř vaší vlastní duše! Jde o to, že se obáváte jakýchkoliv změn, i když ty mohou být ve skutečnosti nakonec pozitivní. Když se zbavíte strachu a lpění na minulosti, mnohem snáz se vám budou do života přijímat novinky a užijete si více životní pohody. A to i o Velikonocích!


Rak
Karta Osm holí
vám do života přináší rychlý vývoj situací, dynamický pohyb kupředu a spoustu pozitivních novinek. Velikonoce pro vás tedy budou docela akční, možná zčásti i pracovní, ale bude se to týkat projektu, který vás baví a motivuje. Nudit se rozhodně nebudete a nečinnost vás neláká. Konec konců je jaro, a jarní energie teď naplno zaúřaduje i ve vašem životě! Na svátky si s radostí naplánujete bohatý program a plně využijete veškerý volný čas. Můžete se však těšit i na převratné novinky a dobré zprávy z vašeho okolí. Věci, které se dlouho nemohly pohnout z místa, se teď konečně začnou řešit, a příjemně vás překvapí, jak rychle a příznivě se věci vyvíjejí! Všechno má svůj čas a zjistíte, že možná stačilo jen chvíli počkat a nakonec se záležitosti samy dají do pohybu! Svátky ve znamení životodárné energie dobrých zpráv si užijete naplno a začnete si s radostí dělat i nové plány do budoucna!

Lev
Karta Velekněžka
podněcuje vaši intuici a přináší vám kontakt s neviditelným světem! Tyto jarní svátky vám tedy možná ukáží znamení, jež vám pomohou se dále rozhodovat ve svém životě. Pokud si teď řešíte nějaké rozhodování nebo problém, vyplatí se najít si o svátcích trochu času o samotě a vyložit si třeba karty nebo se podívat na horoskopy. Ale někteří Lvi se obejdou i bez toho a informace z vyšších sfér k vám přijdou samy od sebe! Ptáte se, jak je poznáte a rozšifrujete? Bude to jednoduché, klíčem k poznání tajemných poselství není nic jiného než váš vlastní pocit! Když si všimnete něco neobvyklé a mystické, třeba opakující se čísla na hodinkách, nebo vám na procházce zkříží cestu nějaké zvíře, budete jistě hned vědět, že je to ono. A když si vzpomenete, nad čím jste zrovna v té chvíli přemýšleli, intuice vám jistě dá správnou odpověď! Tyto Velikonoce pro vás zkrátka budou tak trochu mystické a mohou dát vašemu životu nový směr!

Panna
Karta Páže pohárů
vám slibuje láskyplnou a příjemnou atmosféru u vás doma během jarních svátků. Tato krásná karta věští harmonii a pohodu v partnerských vztazích, takže s vaším životním partnerem se snadno naladíte na jednu vlnu a jarní romantika u vás jistě nebude chybět! Nezadaným Pannám navíc slibuje velkou šanci na něžné a romantické sblížení. Bude to nejspíš někdo, koho už znáte, a vztah se bude vyvíjet opatrně a postupně! Něha a laskavost však budou mít své místo i v rodinných vztazích společně s empatií a porozuměním. Někdy to s některými příbuznými chce trochu více času najít si k sobě cestu, ale ta šance a cesta tam určitě někde je! Jde jen o to umět se naladit na to, jak asi věci prožívá ten druhý, jak se cítí a co je pro něj důležité. Ně každý otevře svoji duši hned na počkání, ale o to větší poklady se v ní možná skrývají, i když jste je možná po dlouhá léta přehlíželi a neobjevili!


Váhy
Karta Eso pohárů
vám věští nádherné Velikonoce plné lásky, citů a souladu. A to platí jak v partnerském životě, tak i v rodinných vztazích! Naplno si užijete sváteční volno a pohodu ve společnosti lidí, které máte rádi a kteří jdou vašemu srdci blízcí. A pokud jste nezadaní, věští vám tato krásná tarotová karta dokonce i šanci na naplňující milostné setkání. No kdo by se na něco takového netěšil! Jaro je přece časem lásky, a právě vy teď máte šanci si ji užít naplno! Velmi důležité však budou i vztahy s vašimi blízkými, které se ponesou v duchu vzájemného porozumění a přinesou vám nezapomenutelné společné zážitky! Nezapomínejte dávat svým nejdražším najevo, jak moc je máte rádi a jak jsou ve vašem životě důležití. To je něco, na co se v běžném každodenním shonu často zapomíná, a právě svátky jsou jedinečná šance to napravit a ukázat vaší rodině vaši náklonnost, ať se mohou vaše vztahy dál rozvíjet a prohlubovat.

Štír
Karta Devět pohárů
vám přináší nádherné prožití jarních svátků plné lásky a harmonie. Budete si užívat hojnost všeho, na co byste jen mohli pomyslet, a nic vám nebude chybět. Velikonoce budou zkrátka bohaté po všech stránkách, jak té hmotné a finanční, tak i po stránce vztahů a domácí pohody. Máte se tedy opravdu na co těšit, milí Štíři! Jeden jediný háček může spočívat v tom, ať si tuto pohodovou atmosféru zbytečně nekazíte! Ptáte se jak? Přece vytahováním starých problémů, které vás teď nijak nepálí. Kostlivci ať zůstanou hezky ve skříni! Možná máte pocit, že teď by šlo si o některých věcech popovídat a konečně je uzavřít, ale věřte tomu, že by se tím nic nevyřešilo. A konec konců, možná to můžete nechat úplně být. Věci se časem vyřeší i samy a teď je potřeba soustředit se na to krásné, co k vám přichází, vychutnávat si naplno dary jara a krásy života! Buďte osudu vděčni za takovou bohatou nadílku a užívejte si ji bez starostí!

Střelec
Karta Páže mincí
má pro vás mimořádně zajímavou a slibnou věštbu! Mluví totiž o zrození něčeho nového a krásného ve vašem životě – a to může být jak doslova, tak i v přeneseném smyslu. Některým Střelcům, a hlavně Střelkyním věští tato karta brzký příchod nového člena do vaší rodiny! Tak co, těšíte se? Páže mincí však má i jiné významy a slibuje vám růst a rozvoj něčeho krásného ve vašem životě, o co budete s radostí pečovat. To může být klidně i nový podnikatelský projekt, který vás bude bavit a časem vám vynese i slušné výdělky. Nebo taky šance získat nové a krásné bydlení! A možná si ho taky hezky předělat přesně podle vašeho vkusu. Velikonoce pro vás budou jednoznačně znamenat přípravy na něco krásného, co přijde v budoucnu. Budete si je užívat s radostí a s těšením se na to, co přijde již v brzké době. Radost z plánování vás naplní dobrou náladou a nadějí do dalších dnů.


Kozoroh
Karta Pět pohárů
naznačuje, že v nějaké záležitosti máte výčitky svědomí, že jste něco mohli udělat jinak a lépe. Týká se to pravděpodobně vztahů, ať už partnerských, rodinných, přátelských nebo jiných. Taková pesimistická nálada vám zrovna nepřidá na dobré náladě ze svátků a vlastně možná v některých chvílích ani nemáte chuť slavit. Ale to by přece byla velká škoda! Brečet nad rozlitým mlékem vůbec nikam nevede! A to tím spíš, že se ve skutečnosti nic zas tak tragického nestalo, jen to ve své hlavě nafukujete do obřích rozměrů. Jste na sebe příliš nároční. Ať už se jedná o cokoliv, druhá strana vám pravděpodobně již dávno odpustila a vy byste to taky měli přestat řešit. Zkuste žít tady a teď a nerozpitvávat již události z minulosti. A už vůbec se nezamýšlet nad tím, co by bylo kdyby. Věci jsou přesně takové, jak mají být, a nedějí se náhodou! Z minulosti si můžete vzít ponaučení do budoucna, ale to je všechno!

Vodnář
Karta Trpělivost
vám věští svátky plné pohody a klidu. Konečně není kam spěchat a můžete se na chvíli zastavit a jen tak si užívat život. Právě naopak, ze stresu a spěchání by teď bylo více škody než užitku. Zbrklé řešení čehokoliv, ať už v práci, doma či v rodině, vám tak akorát přidělá práci navíc, ale vůbec žádný jiný přínos z toho nebude. Nechejte život, ať se pomalu a v klidu vyvíjí svým vlastním tempem. Nepodléhejte falešnému pocitu, že když nebudete nic aktivního dělat, na ničem usilovně pracovat a o nic se snažit, o něco v životě přijdete. Opak je pravdou. Přijít naopak můžete o jedinečné chvíle jarní pohody, když se necháte stáhnout pokušením k hektickému životnímu tempu! Tak si tedy užívejte sváteční atmosféru a odpočinek, a vůbec nic neřešte. Nechejte věci, ať se vyvíjí svým vlastním přirozeným tempem. To platí i pro mezilidské vztahy a lásku. Nejlepší univerzální rada pro tyto svátky zní, netlačit v ničem na pilu a zachovat si vnitřní klid!

Ryby
Karta Velekněz
vám o těchto jarních svátcích připomíná hlubší duchovní moudrost a morální zásady. Velký význam má hlavně pro ty z vás, kdo jste věřící nebo žijete duchovním životem, zabýváte se spiritualitou. At jsou vaše vyznání a víra kterékoliv, tyto svátky jara pro vás budou mít hlubší význam. A pokud nejste zrovna křesťanského založení, pak si jistě povšimnete posvátnou jarní sílu přírody a všudypřítomného probouzejícího se života. Tarotový Velekněz vám připomíná, kdo jsou vaši duchovní učitelé. Jejich podoby mohou být různé, od kněze v kostele, přes duchovního guru až po moudrého dědečka a jeho životní zkušenosti. Teď je čas připomenout si jejich moudrosti, které jste se od nich naučili, a snažit se co nejvíc je uplatnit ve vašem každodenním životě. A ve svátečních dnech by to mělo platit ještě o to více, vždyť kdy jindy si lze najít tolik času na duchovní růst a rozvoj!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.