Home - Články - Přesvatá Bohorodička dodnes činí zázraky

Přesvatá Bohorodička dodnes činí zázraky

vloženo 7. 9. 2016

Přesvatá Bohorodička dodnes činí zázraky

Dnes 8. září se narodila Panna Marie. Jako matku Ježíše Krista ji uznává jak křesťanství, tak islám. Už přes dva tisíce let jí lidé přisuzují mnohé zázraky. Nespočet zjevení Marie a Ježíše hlásí věřící lidé každý rok i v dnešních dobách!

sdílet článek na facebooku

O své existenci dává neustále vědět

V roce 2012 lidé v ulicích West New Yorku hromadně provolávali, že vidí znamení Panny Marie. V kůře stromu se objevil její obrys. Ať to bylo dílo přírody, člověka, nebo samotné svaté panny, to se nedozvíme. Ale v lidech zázrak vyvolal naději a víru a začali místo trvale navštěvovat. Takových znamení lidé hlásí stovky. Například v kostele Navštívení Panny Marie v naší Horní Polici nedaleko České Lípy jsou hlášeny desítky případů zázračného uzdravení.

Existuje však i skutečný a doložený zázrak. Zjevení Panny Marie v portugalské Fatimě vidělo tisíce lidí. Portugalsko vstoupilo do války a téhož roku 1917 se zjevila na dubu v obci v Cova da Iria, kde ji objevili místní děti. Panenka se zjevovala každého 13. dne v měsíci a prorokovala, jak dopadne válka a co musí lidé udělat, aby se vyhnuli ohni pekelnému. Děti byly poté vyslýchány policií a dokonce falešně odsouzeny na smrt ve vroucím oleji, aby vyzradili, co jim zjevení řeklo. Děti ale přesto nevyzradili, až dokud jim to Marie nedovolila. Nejmladšímu bylo šest let, a přesto by raději zemřel, než by slib porušil. Záznam o jejich pevném přesvědčení je zdokumentován. 13. května 1917 se nakonec sjelo stotisíc lidí na slibovaný zázrak. Věřící i nevěřící viděli, jak se slunce začalo otáčet a vystřelovat různobarevné paprsky, poté prudce spadlo dolů a zase se na nebe vrátilo. Zázrak byl spojen ještě s několika dalšími nevysvětlitelnými jevy. Třináct z tisíce fotografií tohoto zázraku se dochovalo a bylo sepsáno mnoho svědectví. Všechna tajemství, která Marie dětem řekla, se následně do puntíku vyplnila.



Církev chrání Mariin odkaz zuby nehty

Její neposkvrněné početí je od roku 1854 vyhlášeno jako církevní dogma, čili o této informaci oficiálně nesmíme pochybovat. Dogma bylo definováno již na koncilech roku 381 a 451. Některé církve dokonce vyznávají, že Marie zůstala pannou po celý život. Bez hříchu počala Ducha svatého a neporušeného ho porodila bez ztráty panenství.

Pravoslavná církev slaví její zesnutí 28. srpna (podle gregoriánského kalendáře) a katolická církev slaví její nanebevzetí. Po dokončení pozemského života tedy byla jako osoba bez jediného hříchu s tělem i duší vzata na nebe. Toto dogma bylo vyhlášeno papežem Piem XII. v roce 1950, v Bibli ale není zmíněno.

O tom, jestli je svatá Panna Marie skutečná, není pochyb, protože přinejmenším existuje v srdcích milionů lidí. Přináší jim oporu a porozumění, proto vyvracet její existenci nedává žádný smysl.

Existují desítky příběhů. Tento bude příběhem Máří Magdalény, příběh kněžky zasvěcené do tajů sexuální magie, ale i příběh mocné lásky a ženské síly. Přečtěte si více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.