Home - Články - Exkluzivní rozhovor se slavnou ruskou astroložkou!

Exkluzivní rozhovor se slavnou ruskou astroložkou!

vloženo 4. 9. 2016

Exkluzivní rozhovor se slavnou ruskou astroložkou!

Nahlédněte podrobně do zákoutí práce profesionální astroložky. Emilia Gutkovskaya je v Rusku jedna z nejlepších znalkyň hvězdných konstelací určujících lidský osud. Věnuje se své profesi od roku 1998 a má dlouhou řadu spokojených vracejících se klientů. Sporadicky jezdí do Čech za synem, který se sem přiženil. Využili jsme tak jedinečnou šanci na rozhovor s Emiliou. Zjistěte, jak vypadá práce astrologa v praxi!

sdílet článek na facebooku

Původní dialog v angličtině si můžete otevřít zde v PDF.

Paní Emilie, jak jste se dostala ke své astrologické profesi?
Psal se rok 1998 a já jsem tehdy prožívala těžkou osobní krizi. Začala jsem navštěvovat astrologa v Moskvě a od první konzultace s ním se astrologie stala součástí mého osudu. Díky astrologii jsem se dostala z krize. Začala jsem se učit toto vědo-umění nejdříve samostudiem pomocí mnoha knih a pak jsem se zapsala na astrologické kurzy v Rusku. Později jsem se pustila také do studia indické astrologie Jyotish s mistrem Dr. Rao. Studium astrologie se nedá ukončit, je to škola na celý život. Stále mě mnoho učí každý nový astrologický graf, každý rozbor osobního horoskopu.

Co vás přesvědčilo, abyste začala důvěřovat astrologii a dalším věšteckým metodám?
Stalo se to velmi rychle. Už první studium astrologických symbolů (významy planet, znamení zvěrokruhu atd.) a rozbory astrologických grafů svých blízkých nebo váš vlastní horoskop vás přesvědčí, jak astrologie funguje. Čtete při tom v učebnici popis některých astrologických aspektů, které vidíte v horoskopu konkrétní osoby a zjistíte, že popis přesně charakterizuje tuto osobu, její talenty, její zájmy nebo model jejího chování – např. že hodně cestuje nebo naopak, že je pecivál nebo ve většině času preferuje mejdany se svými přáteli.



Pak jdete ještě dál a přesvědčíte se o tom, že když je váš horoskop (nebo graf kohokoli jiného) pod vlivem harmonických astrologických hledisek, cítíte se vnitřně velmi dobře, a všechno vám šťastně vychází. Ale když jsou tyto aspekty v tenzi, v životě pozorujete obtíže nebo dochází k velkým změnám. Takové druhy znalostí přispívají k vašemu posunu v harmonickém spojení s energiemi planet a člověk podstoupí osobní rozvoj společně s planetární evolucí.

Jak vypadá vaše práce astroložky v praxi?
Dříve jsem pracovala v astro-serverech jako je Astrostar.ru a Ответ планет (“Otvet planet”) a psala jsem články, například psychologické. Nyní pracuji soukromě se stálými klienty. Jde o styl práce průvodce, při kterém klientům vykládám astrologické tendence konkrétního okamžiku v jejich životě, důvody a smysl situace, do které se dostali. Pomáhám jim lépe porozumět vnitřním aspektům jejich osobností a vedu jejich osobní růst a rozvoj jakýmikoli životními situacemi a vesmírnými energiemi. Díky tomu vidím skutečné výsledky své práce při pozorování osobního rozvoje svého klienta a růstu jeho vědomí.

Jak vypadá klasická návštěva vašeho klienta?

Se svými klienty jsem v kontaktu převážně na dálku, hlavně kvůli mému stěhovavému způsobu života. Mohou mi napsat otázku, která je zajímá a poté, co nastuduji rozbor jejich horoskopického grafu, napíšu jim výklady jejich situace a rady, jak se zachovat. A pokud mají potřebu, mohou mi zavolat.



Jaké jsou v Rusku možnosti ke studiu astrologických věd?

V Rusku existuje obrovské množství možností, kde se dá astrologie studovat: různé školy, kurzy, soukromý mistři, dálkové studium, nebo jsou nyní velmi populární webináře (živá forma online komunikace).

Jak přijímají lidé v Rusku astrologii jako profesi?

Myslím, že zájem o astrologii roste. Množství škol a kurzů se značně zvýšilo v posledních letech. Kvalitu moderního života ovlivňuje hodně stresu, vnitřní nespokojenosti a prázdnoty. To pohání lidi k hledání alternativních metod, které jim pomohou porozumět, co se jim děje v životě. A jelikož je nyní v Rusku mnoho astrologů, množství profesionálů je tedy v tomto oboru poměrně velké. Například astro-server Astrostar.ru má dobrý tým astrologů, stejně jako váš český ekvivalent Astrohled.cz.

Víte něco o historii astrologie nebo jiných věšteckých technik v Rusku?

Mnozí ruští carové měli své astrology. Také vždy existovali jasnovidci a léčitelé. Samozřejmě i tehdy jim určité množství lidí důvěřovalo a využívalo jejich nadání. V dobách Sovětského svazu astrologie „pokračovala v ilegalitě“ a začala shromažďovat své síly opět až v 70. letech 20. století.

Astrologii právem považujeme za královskou disciplínu esoterických věd. Počátky klasické astrologie klademe do Babylonu, kde se v 7. stol. n. l. objevují první astrologické prognózy! Přečtěte si více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.