Home - Články - Máří Magdaléna, Ježíš a sexuální magie

Máří Magdaléna, Ježíš a sexuální magie

vloženo 21. 7. 2016

Máří Magdaléna, Ježíš a sexuální magie

Existují desítky příběhů, některé vyprávějí staré stránky knih, jiné jsou otištěny v paměti míst, a jiné, jako tento - k nám plynou prostřednictvím channelingu. Je to příběh, Máří Magdalény, příběh Zasvěcenkyně - kněžky zasvěcené do tajů sexuální magie, ale i příběh mocné lásky a ženské síly.

sdílet článek na facebooku

Magický původ rukopisu a channeling

Zatímco archeologové pátrají po starých svitcích a státy mezi sebou soupeří, kdo se může honosit nalezeným rukopisem staršího data, existuje ještě jeden způsob získání rukopisu, a to channeling. Tato technika spočívá v napojení se na informační pole, mimo čas a prostor, a stažený rozličných informací. Stejně jako to udělal Tom Kenyon, který tak světu sdělil, co vypráví ženská energie Máří Magdalény.

Tajemné kněžky a sexuální magie

Podle vyprávění patřila Máří Magdaléna k tajemným kněžkám, které byly zasvěceny do umění egyptské alchymie. Tedy umění pracující se sexualitou jako darem, který má moc léčit a uzdravovat. Sex tu není chtíčem, zbožím ani povinností, ale něčím, co je dáno lidstvu, pro jeho pozvednutí se blíže k vesmírné energii. Magnetická síla vášně, kdy se aktivují magnetická pole milenců, dává vzniknout obrovské energii, která posiluje spirituální těla – nazývané také Ka.

Nekonečná studnice magické lásky, kterou může žena otevřít muži, však může být otevřena jenom tehdy, pokud lásku dává dobrovolně, pokud se cítí sama též milovaná a v bezpečí. Do popředí opět vstupuje i prvek lásky, kterou k sobě milenci cítí, onen magický pocit, který ještě nikdo nedokázal spolehlivě vysvětlit, ale málokdo o jeho existenci pochybuje.


Očištění

Vyprávění dává nahlédnout život Máří Magdalény z jiného úhlu a potažmo nejen její příběh, ale příběh ženské sexuality, která byla dlouhá staletí nahlížena optikou něčeho neřestného, nezdravého a odvádějící člověka od jeho pravé podstaty.

Sexuální energie v tomto podání naopak ukazuje cestu, jak pravou podstatu naproti tomu projevit a uvolnit tako ohromné množství pozitivní léčivé energie. Máří Magdaléna není v příběhu kajícnicí, z níž Ježíš vyhnal démony. Namísto démonů se mělo jednat o rituál čištění čaker, které jsou-li zanesené různými starými nánosy negativních pocitů, blokují proudění energie.

Nikoliv děvka, ale manželka

Máří Magdaléna v tradičním výkladu představuje padlou ženu, které Ježíš nakonec odpustil její hříchy, zosobňuje tedy svým způsobem kajícnici. V channelingovém vyprávění je naopak Maří Magdaléna ženou Ježíše, a to nejen skrze vzájemné magnetické pouto lásky, ale i právoplatně. A právě mocná energie magnetického víru lásky, která vedla k posílení spirituálního těla Ka, byla potom v tomto vyprávění předpokladem pro zázraky, které se děly.



Poselství

Vyprávění prostřednictvím channelingu má do dnešních dnů mnoho odkazů, ale ty nejhlavnější vedou k odpuštění a oproštění se od schémat, kdy ženská sexualita byla kladena na roveň s hanbou. Kult sexuální magie ovšem nepřičítá magickou sílu sexu jako takovému, ale sexu mezi partnery, kteří se milují a vzájemně respektují, kteří zvládají ono zrcadlení, kdy často ve vztahu vyplouvají na povrch různá stará nezpracovaná schémata, před kterými se objevuje tendence utíkat. Tomuto zrcadlení říká Maří Magdaléna ve svém vyprávění - dar a čistou sexuální energii pak ztotožňuje s onou magií, která vede, jejími slovy z channelingu – nejpřímější cestou k uskutečnění Božství.

Někteří z nás už to znají, jiní si to ještě neuvědomili. Ale platí to na sto procent, telepatie funguje! A nejlépe, když víme, jak na to. Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.