Home - Články - Čínský týdenní horoskop 15. – 21.5.

Čínský týdenní horoskop 15. – 21.5.

vloženo 13. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 15. – 21.5.

Ačkoliv je rok Kohouta, tak Kohouti nemají na nadcházející týden příliš dobré vyhlídky. Především ve vztazích bude zataženo. Naopak Krysy se mohou těšit na báječný týden! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Hvězdy vám stále nahrávají do karet samá esa, takže se na pracovním poli i v soukromí dočkáte toho nejlepšího, co si lze v programu představit. Největší devízou jsou narůstající … ČTĚTE VÍCE!

Buvol

Ještě v pondělí a úterý si vychutnáváte bezedný energetický džbán, který se však od poloviny týdne začne ztenčovat. Ubývající síly vám na náladě nepřidají, vlekoucí se pracovní záležitosti … ČTĚTE VÍCE!

Tygr

Vstupujete do týdne, během něhož se dny odvíjejí v příjemném pozvolném tempu. Perfektní budou hlavně vaše komunikační schopnosti, díky nimž se otevírají nové profesní možnosti. Hravě zvládnete i … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vstup do tohoto týdne není moc příjemný, ale od úterý se můžete těšit na rychlý obrat. V pondělí bojujete jak ve vztahu, tak zaměstnání, kde se před vás staví jedna … ČTĚTE VÍCE!



Drak
Jindy sebejistí Draci se v tomto čase necítí jistí v kramflecích. Povinnosti vám nejdou tak hladce, jak jste zvyklí, a hlavně se do nich nedokážete ponořit. Trápíte se nudou a marně … ČTĚTE VÍCE!

Had
Merkur převezme vládu nad znamením Hada, čímž vystrnadí srdce z rozhodujícího procesu. Řídíte se výhradně rozumem, který vás vede jasnou cestou. Kariéra a praktické záležitosti v … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pondělí ještě nalije zrozencům Koně pohár hořkosti v podobě nezvykle rozjívených potomků. Naštěstí se jen jednou vyspíte a hřejivé sluneční paprsky přinesou do vašeho života pozitivní životní energii. Díky ní … ČTĚTE VÍCE!

Koza

Ambiciózní zrozenci Kozy prožívají období jako stvořené pro rozjezd troufalé kariéry. Navážete spoustu důležitých kontaktů a rozšíříte své profesní obzory. Také příležitosti k … ČTĚTE VÍCE!



Opice
S lehkostí zvládáte několik činností naráz jak na domácí půdě, tak i v zaměstnání. Pochvalná slova načechrají vaše sebevědomí. Pokud patříte mezi podnikatele, je ideální doba pro … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na začátku druhé poloviny května se hvězdy trochu kaboní. Od úterý do soboty počítejte s jejich nepřízní, která se odrazí na atmosféře v partnerství. Protějšek nemá chuť řešit aktuální … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ačkoliv máte dostatek elánu i drive do pracovních záležitostí, pondělí a úterý jako by vám nechtěly umožnit ukázat je v celé kráse. Zapálení do jakékoliv činnosti bude spolupracovníky … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
S příbuznými držíte pevně pohromadě a podporujete se v dobrých i zlých časech. Čas strávený s blízkými lidmi vám dokáže dobít baterky. Komunikace jako taková ovšem trochu drhne. Intuice vám … ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.