Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. prosince

Čínský horoskop na týden 4. - 10. prosince

vloženo 4. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. prosince

Když se člověk podívá do kalendáře, ani se mu nechce věřit, že podzim už je pryč a Vánoce před náma. Také vám to tak rychle utíká? Nedá se nic dělat, čas neúprosně běží, proto musíme naplno využít každou minutku. Jak to udělat? Nejlepší je hezky si všechno naplánovat. V tom vám skvěle pomůže nový čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku prosince vás může zaskočit láska, která navzdory mrazivému počasí naplní vaše srdíčko hřejivou spokojeností. Půjde o okouzlení na první pohled, proto se nemusíte strachovat, jestli vám osudový protějšek… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S příchodem prosince na vás doléhá předvánoční shon. Podle vesmíru ale na adventní přípravy nezůstanete sami. Někdo blízký vám nabídne pomocnou ruku a rozhodně byste se neměli ostýchat ji přijmout. Zůstane… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vánoční přípravy zafungují jako tmelící prvek pro celou rodinu. I když se děti ošívají a drahá polovička má zvláštní poznámky, nakonec si společně strávené chvíle užijete. Pusťte se do výzdoby domácnosti, protože… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Potřebujete se odreagovat a vypustit z hlavy starosti. Nenechte se vystresovat blížícími se Vánoci a raději se nalaďte na klidnější stránku těchto svátků. O cukroví se mohou postarat babičky, s úklidem pomůže partner nebo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vyhovuje vám, když můžete dělat věci podle sebe. Jakmile vám do života někdo mluví nebo vám dává nevyžádané rady, váš srdeční tep se zrychluje. Nestyďte se ozvat, dokud jsou emoce klidné. Jsou záležitosti, o kterých… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pozornost musíte věnovat dětem, které se dostanou do problémů. Zvykly si, že za ně všechny potíže vyřešíte. Začátkem prosince se vyplatí nechat sníst, co si navařily. Přísnost je na místě stejně jako snaha vést potomky k větší… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Adventní čas byste měli trávit ve větší pohodě. Psychické zdraví je totiž velmi křehké a hrozí, že byste mohli snadno podlehnout špatné náladě. Nenechávejte blízké, aby na vaše bedra přenášeli své starosti. Vysilují vás více… ČTĚTE VÍCE!

Koza
S novým měsícem přichází zklidnění do partnerských vztahů. Drahá polovička si uvědomí, že její chování nebylo nejlepší. Nenechávejte si pro sebe, že jste si změny přístupu všimli. Naopak je na místě ocenění, které miláčka… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, okolí vás považuje za autoritu a více si váží toho, co děláte nebo říkáte. To vám pomůže objevit ztracené sebevědomí. Projevíte své znalosti na pracovišti a také v soukromí nestojíte stranou při důležitém zařizování. Větší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na začátku prosince se Kohouti vypořádávají s mámením, které může zaslepit zdravý úsudek. Jednak to poznáte v milostné sféře, ale různé projevy se mohou vyskytovat napříč životem. Vyplatí se důvěřovat přátelům, kteří… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Povinnosti vám přerůstají přes hlavu a vy zapomínáte na sebe a své zdraví. Nenechte se semlít hektickými vánočními přípravami, ale snažte si zachovat chladnou hlavu. Nemusíte mít vzorně naklizeno, napečeno… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nic není tak dlouhé, jako týden před výplatou. Vepři by se měli více starat o stav účtu a pečlivě zvažovat investice. Pořizování vánoční nadílky i pohoštění vám udělá pořádnou díru do kapsy. Rozhodně neutrácejte peníze, které… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.