Home - Články - Láskohled 4. - 10. prosince

Láskohled 4. - 10. prosince

vloženo 2. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 4. - 10. prosince

Býci by se v následujícím týdnu měli zamyslet nad tím, zda se ve vztazích nesnaží hnát věci příliš do extrémů a Střelci se mohou těšit na velmi zajímavou příležitost k seznámení. Jak na tom budete v lásce Vy a vaše znamení zvěrokruhu? Čtěte víc v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích se mohou objevit obláčky, které značně ovlivní vaše společné soužití do budoucna. Dejte si pozor na svůj někdy až příliš ostrý jazyk, hlavně ten může nadělat rány.

Býk
Býci tento adventní týden potřebují více trpělivosti ve vztazích. Pamatujte, že dobré věci přicházejí těm, kdo čekají. Zkuste naslouchat partnerovi a být pozornější k jeho potřebám.

Blíženci
Blíženci budou momentálně doslova jako mágové krásných slov. Své komunikační dovednosti můžete využít k upevnění vztahu. Otevřete se partnerovi a podělte se o své myšlenky a sny.

Rak
Rakové budou tento týden zářit emocemi a vaše citlivost vám pomůže vytvořit hlubší spojení s partnerem. Věnujte pozornost svým emocím a nebojte se sdílet svou náklonnost okolo.


Lev
Vaše charisma vás může nyní přivést k novému romantickému začátku ve vztahu. Buďte proto kreativní a vytvořte společné a poutavé zážitky, které budete oba dva velice milovat.

Panna
Adventní vztahy budou pro Panny důležitým bodem celého tohoto týdne. Mějte otevřené srdce a buďte ochotní pracovat na kompromisu! Vaše péče a pozornost k partnerovi posílí vaši lásku.

Váhy
Pro Váhy bude tento týden o rovnováze v lásce. Snažte se najít harmonii mezi svými potřebami a potřebami partnera. Vaše schopnost vyjednávání vám pomůže udržet vztah v souladu.

Štír
Vaše hluboké emoce vás mohou přivést k důležitým rozhodnutím ve vašem dosavadním vztahu. Nechte za sebe otevřeně mluvit svou upřímnost a nenechte se rozhodit negací z vašeho okolí.


Střelec
Střelci budou tento týden jako dobrodruzi v lásce a hledání nových zážitků a vzrušení bude prioritou. Dejte prostor spontánnosti a objevujte svět lásky společně se svým partnerem.

Kozoroh
Kozorohové budou momentálně výrazně pracovat na stabilitě ve vztahu. Vaše oddanost a spolehlivost budou klíčovými faktory pro vás oba. Budete si vážit trvalých a pevných vztahů.

Vodnář
Znamení Vodnáře bude vynikat kreativitou a odvahou v milostných vztazích. Vaše originální nápady přinesou do vztahu svěží vítr a užijte si společné aktivity, které vás spojí ještě více.

Ryby
Pro Ryby bude tento týden jako romantický snový příběh. Vaše empatie a láska budou v adventu zářit. Buďte k partnerovi láskyplní a vytvořte společné chvíle, které budou nezapomenutelné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.