Home - Články - Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2023

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2023

vloženo 29. 11. 2023
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2023

Budou se vaše vztahy ochlazovat jako prosincové počasí? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Vodnáři začnou vystrkovat růžky a Berani se budou v prosinci líbit úplně všem. Zjistěte pravdu o vašich vztazích v měsíčním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Konec letošního roku nabízí romantické kulisy pro nově vznikající vztahy. Jste přitažliví pro opačné pohlaví a se seznamováním nemáte problémy. Díky výřečnosti získáte srdce svého idolu raz dva. Jen se vyvaruje manipulativnímu chování. Svému protějškovi dopřejte dostatek prostoru. Ani dlouholeté páry nečeká v lásce nic špatného. Vrací se fyzická přitažlivost, takže vás sex začne i po letech zase bavit. Toužíte objevovat nepoznané, nebojíte se experimentovat, což vám přinese hluboké zážitky.

Býk
Milí Býci, zkraje měsíce se potýkáte se žárlivostí. Na partnerově chování se vám něco nezdá a rozhodnete se pátrat na vlastní pěst. Dokonce můžete narušit důvěru tím, že špehujete protějškův e-mail nebo telefon. Zastavte své podezřívání dříve, než bude pozdě. Využijte žárlivost ve svůj prospěch, zaměřte se na vylepšení vzhledu a radujte se z toho, že je pro vás miláček pořád přitažlivý. V sexu máte šanci shodit ze sebe všechny starosti a předvést takové rodeo, že na zálety nebude čas ani chuť.

Blíženci
Blíženci potřebují v prosinci spoustu trpělivosti a tolerance. V páru jste tím, kdo musí krotit rozbouřené emoce a snažit se zachovat harmonii celé domácnosti. Drahá polovička je rozladěná z vánočních příprav, rozhodně se vyplatí přiložit ruku k dílu. Potom bude povolnější ve chvílích, kdy se chcete přitulit. Abyste se vyhnuli hádkám, nastavte jí svou náruč. Ani s drobnými dárky nečekejte na Štědrý večer. Rozmazlujte se a dopřejte si klidně víkend někde mimo domov. Oba to potřebujete jako sůl.


Rak
Po náročnějším období se situace v lásce stabilizuje. Konečně si vychutnáte klidnější dny po partnerově boku. Romantické kouzlo zabrnká na vaši něžnou notu a vy se rozpomenete, proč jste si vybrali zrovna takového člověka pro společnou cestu životem. Jste sdílnější, o některých věcech se vám bude hovořit snáz. Také cítíte větší potřebu se miláčka dotýkat. Milování je pro vás silným zážitkem, na který budete potřebovat hodně času. A jaký prosinec čeká singles? Bez randění se rozhodně neobejdete!

Lev
První prosincová dekáda si posvítí na vztahy, ve kterých to skřípe. Do 12. prosince budete mít jasno v tom, zda chcete se svým protějškem setrvat, nebo se raději porozhlédnete po štěstí jinde. Nezadaní se začátkem měsíce nemají touhu seznamovat. Ke svým ctitelům jste spíše skeptičtí a něco vám na nich nesedí. Obklopujete se hlavně přáteli, díky nimž nakonec můžete poznat někoho, s kým si konečně sednete. V intimním životě teď musíte být těmi aktivnějšími. Partner se přizpůsobí vašim nárokům.

Panna
Jste poměrně horliví a chcete všechno hned. To může přinášet potíže zadaným Pannám i těm, kteří hledají seznámení. Zvolněte tempo a pochopte, že všechno má svůj čas. Jakmile budete na svůj objev tlačit, může ho to vylekat. Také intimní život se nemůže řídit pouze podle vašich preferencí. Snažte se naladit na drahou polovičku a nestyďte se zeptat, co by se jí líbilo. Experimentujte, ale užívejte si milování tak, aby bylo příjemné nejen pro vás, ale i pro váš protějšek. Na to můžete zapomínat.


Váhy
Závěrem roku si chcete vyhodit z kopýtka. Vyhledáváte společenský ruch a líbí se vám, když jste v jednom kole. Sezóna vánočních večírků je to pravé pro vás. Zadaní mohou trochu zanedbávat své povinnosti doma, což se partnerovi nebude zamlouvat. Také máte tendenci otáčet se za opačným pohlavím, i když už máte závazky. Pozor na nevěru, k níž je po celý měsíc hodně blízko. Hodně při ní riskujete. Vášeň si můžete užít i v dlouholetém vztahu. Pořiďte miláčkovi svůdné prádlo nebo hračky pro dospělé.

Štír
Začnete si vážit toho, co jste s partnerem vybudovali. Máte za sebou čas plný pochybností, ale v prosinci se ujistíte v tom, co v lásce chcete. Jasné priority vám pomohou zklidnit nitro a lépe se navázat na protějšek. Sdílíte s ním své nápady a nebojíte se mu říct všechno, co vám leží na srdci. Kromě praktických záležitostí nezapomínejte ani na lásku jako takovou. V běhu všedních dní se ztrácí letmé doteky, polibky na rozloučenou nebo dobrou noc. Sex může sklouzávat spíše k další povinnosti.

Střelec
Zadaní Střelci jsou v závěru roku vykolejení ze situace ve vztahu. Snažíte se dělat první poslední, ale snahy vycházejí na prázdno. Nerozumíte partnerovým náladám a tendence zlepšit společné soužití nikam nevede. Drahá polovička bohužel není sdílná, proto se důvod zvláštního chování nedozvíte. Nezbývá, než vyčkávat. U čerstvých známostí máte kolem 18. prosince dokonce pocit, že se vám protějšek vyhýbá a začnete uvažovat o rozchodu. Snažíte se pozornost stočit na jiné věci a v citech se nerýpat.


Kozoroh
Přitažlivost Kozorohů stoupá! Pro opačné pohlaví jste nesmírně atraktivní a můžete si vybírat, s kým vyrazíte na procházku po vánočních trzích nebo na rande na svařák. Užíváte si zvýšenou pozornost okolí a klidně udržujete několik želízek v ohni. Také zadaní mají rozvernou náladu. Nedělá vám potíže si s někým zaflirtovat, ale do nevěry už se pouštět nebudete. I když vás myšlenka na mi dokáže příjemně rozpálit. Nakonec najdete potěšení v partnerově náruči. Vážíte si toho, co jste spolu vybudovali.

Vodnář
Je třeba krotit horkou hlavu, která by vám na začátku měsíce mohla nadělat problémy. Jste vztahovační a na partnerova slova reagujete nepřiměřeně. Naučte se konflikty přecházet v klidu. Hádka ničemu nepomůže, navíc by mohla pokazit atmosféru celých Vánoc. Kolem 11. prosince vytváříte na svého ctitele nátlak. Toužíte po větší pozornosti a můžete být urputní. Venuše radí ubrat plyn, jinak před vámi protějšek začne utíkat. Respektujte, že má vlastní plány a nechce s vámi trávit veškerý volný čas.

Ryby
Milé Rybky, vstupujete do romantického období, které je vám jako ušité na míru. Se svým partnerem jste propojení duševně i fyzicky. V posteli uděláte, cokoliv uvidíte tomu druhému na očích. Zkraje prosince máte vynikající podmínky pro společnou dovolenou. Tu by si měli dopřát i čerstvě zadaní. Během ní totiž lépe poznáte, zda je váš ctitel opravdu takový, za koho jste ho měli. Venuše varuje před přílišnou důvěřivostí. Nové seznámení by mělo mít svůj čas, určitě se do něj nevrhněte po hlavě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.