Home - Články - Znáte svůj kámen pro štěstí dle znamení zvěrokruhu?

Znáte svůj kámen pro štěstí dle znamení zvěrokruhu?

vloženo 30. 11. 2023
čas čtení: 6 minut

Znáte svůj kámen pro štěstí dle znamení zvěrokruhu?

Síla drahých kamenů je magická. Každé znamení zvěrokruhu má ke klenotům jiný vztah. Jak je to s vámi? Drahé kameny mohou doplnit energii, harmonizovat, mírnit deprese, podporovat vnitřní sílu i posilovat vytrvalost a trpělivost.

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berana se hodí hematit, protože ho zásobuje energií, která je rozptýlena, a zároveň mu pomáhá k trpělivosti. Rubín zjemňuje mocnou vitalitu, rozvíjí inspiraci a tvořivost. Granát ho posiluje rudým ohněm. Díky němu bude více sebevědomý a podpoří jeho sexuální apetit či intenzivnější prožitek.

Býk
Pomocí achátu se Býkovi dostane pevné půdy pod nohama a také zvýšení ambic, které vyžadují trpělivost, výdrž a smysl pro realitu. Malachit ovlivňuje růst a důvěru. Díky němu prohloubí své city k bližním i sobě samému. Trvalé štěstí a cestu k dokonalosti přináší dech beroucí safír.

Blíženci
Tygří oko je světlem duševní flexibility a intelektu. Blíženci ukazuje pohled do nejtajnějšího nitra. Díky citrínu dokáže Blíženec vstřebat a pochopit citové potíže a vzít si cenné životní zkušenosti. S křišťálem spatří zrozenci tohoto znamení mnohotvárnost a proměnlivost života, který vede k pravdě.

Rak
Drahým kamenem Raka je určitě jaspis, protože ho ochraňuje a podporuje jeho smysl pro realitu. Korál je pověstný svou stabilitou a sebejistotou, což je pro citlivého Raka mocná zbraň. Smaragd dodává Rakovi energii a stará se o jeho regeneraci. Je klíčem k jeho osobnímu blahu a spokojenosti.


Lev
Tygří oko posiluje pružnost a otevřenost Lva a přísným prstem poukazuje na jeho nedostatky. Otvírá mu tak cestu do jeho duše. Citrín je znakem sebevědomí, tepla a kreativity. Rubín pomáhá Lvovi něžně milovat bez předsudků, výkonů a přístupu k úspěchu a moci. Zastává duševní cestu.

Panna
Zdravý rozum posiluje jaspis, protože je kamenem moudrosti a otevřeného srdce. Díky němu Panna dojde k vyššímu stupni duševního rozvoje. Klidné myšlení a koncentrace je skryta v síle sodalitu. Modrý safír zajišťuje Panně obnovu a ukazuje cestu k duchovnímu vědění, bezpečí a víře.

Váhy
Pro Váhu je nejdůležitější chryzokol, který jí dodává harmonii, mír v duši a radost z lidské krásy. Růžový korál formuje stálost v citech a poukazuje na pochopení a otevření srdce bližním. Perla je s Vahami spjata díky harmonii, rozpoznání myšlenkových pochodů, dokonalosti a kráse.

Štír
V rudém jaspisu se skrývá soustředění, síla, důvěra i moudrost vycházející z Matky Země. Obětavost a soucit jsou samozřejmostí. Achát vede Štíra k poznání vnitřní síly, čistoty a jasu. Díky němu lépe porozumí svému poslání. Černý opál souvisí s prázdnotou. Pomocí jeho kouzla se uvolní a otevře.


Střelec
Díky chryzokolu se Střelci podaří přijímat energii světa rovnoměrně. Pochopí sílu přírody v kontrastu moderního světa. Ametyst zesiluje Střelcovu víru v život a učí ho využít vlastní síly nesobeckým způsobem. Modrý topaz inspiruje, plní mysl fantazií a otevírá jeho smutné srdce.

Kozoroh
Černá perla činí Kozoroha otevřenějším a pomáhá pochopit krásu jeho bytosti. Zelený a černý turmalín dodává Kozorohovi sebevědomí a cílevědomost. Zajišťují blahobyt a reálné vidění zodpovědnosti. Diamant pomáhá k soustředění na podstatné a vede k bohatství života i víře.

Vodnář
Tyrkys Vodnáře zásobuje inspirací, klidem a dodává vnitřní sílu zdolávat těžké překážky. Akvamarín se stará o harmonii, čistotu duše, vyrovnanost a svobodný přístup k pravdě. Světle modrý safír posiluje vědění o vyšších bytostech. Plní ho fantazií a vede až k dokonalosti při pochybnostech.

Ryby
Jadeit značí skromnost, láskyplný charakter a klid. Díky němu se Ryby naučí vnímat radosti života. Tyrkys pomáhá udržet spojení s nebem a zemí, dodává energii z vesmírných dálek. Ametyst posiluje víru ve vlastní rozhodnutí a chování. Ryby si díky ametystu podrobí své sebevědomí.


 

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.