Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. prosince

Týdenní horoskop 4. - 10. prosince

vloženo 3. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. prosince

Připravte se na nečekané! Naše astroložka připravila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu adventní týdenní horoskop, v němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly v prosinci vstoupit do cesty za štěstím.

sdílet článek na facebooku

Beran
Konečně je to tady! Období, na které jste se tak dlouho těšili nikoho nenechává na pochybách, že jste nefalšovaným milovníkem Vánoc. Vánoční výzdoba, dekorování domova, pečení cukroví - to vše vás momentálně naplňuje a dodává domovu na útulnosti.

Býk
Tento týden přinese Býkům klid a stabilitu. Teď je ten správný čas na relaxaci a self-care. Doma si udělejte malý wellness rituál, zkuste nový recept nebo se ponořte do oblíbené knihy. Užijte si pohodu, která vám vnese klid do duše i celé domácnosti.

Blíženci
Blíženci budou momentálně v režimu zrychleného myšlení a komunikace. Jejich slovník bude plný inspirace, kreativity a nových pojmů, což jim pomůže vyjádřit své nápady a výrazně zaujmout okolí. Nebojte se proto vyjádřit svůj názor na plnou pusu!

Rak
Milí Ráčci, momentálně pociťujete velkou emocionální hloubku a celkové silné propojení s vesmírem a světem kolem vás. Vaše intuice bude velice moudře vedená, a tak naslouchejte svým instinktům. Možná objevíte novou a o hodně lepší cestu k sebepoznání.


Lev
Levové budou tento týden tím světlem na konci tunelu a inspirací pro své široké okolí. Vaše ambice a sebevědomí budou notně rostoucí, což vám pomůže překonat všechny možné i nemožné překážky. Buďte v centru pozornosti a oslavte konečně své úspěchy.

Panna
Tento týden bude pro Panny očistným rituálem. Je čas se zbavit zátěže minulosti a udělat místo pro nové začátky. Uklízejte fyzicky i emocionálně a připravte se na nový start. Jedině tak získáte ve svém životě pevný a stabilní bod, který je důležitý.

Váhy
Váhy budou tento týden v rovnováze a harmonii. Vaše sociální dovednosti vám pomohou vytvořit nové vztahy a udržet stávající. Hledejte krásu ve svém okolí a těšte se z umění. To výrazně pomůže vašemu psychickému rozpoložení a dodá vám to energii.

Štír
Advent je čas přesně pro vás. Máte rádi, když je venku sychravo a vy si můžete udělat hygge pohodlí u vás doma. Navíc máte čas na aktivity, které přes léto nemají šanci. Pustíte se do převratného úklidu, či organizace nebo stylové vánoční výzdoby.


Střelec
Mars není zrovna v pozitivní vazbě s Neptunem, a zejména ve vztazích procházíte doslova zkouškou trpělivosti. Váš protějšek vás momentálně dokáže pěkně vytočit a vy si neumíte pomoct. Drobné adventní hádky budou nyní na denním pořádku.

Kozoroh
Zimní měsíce vám mohou přinést spousty změn! Jste totiž velmi otevření novým příležitostem, a to zejména na milostném poli. V tomto týdnu se nevyhýbáte ani novému seznámení, ale ani pozvánkám na rande. Momentálně žijete hodně společenským životem.

Vodnář
Máte před sebou velice pozitivní období a vánoční čas vám vlévá novou energii do žil. Konečně si užíváte pohodové chvilky u dobré knížky, zachumlaní do teploučké deky a špatné počasí vás vůbec nemůže rozhodit. Přesně tak jste si advent představovali.

Ryby
Merkur je v tomto týdnu retrográdní, přesto ale s vaším znamením tvoří moc hezké vazby. To se promítne do vašeho osobního, ale i profesního života. Je načase využít sympatie a pozitivního vlivu hvězd a začít konečně jednat čistě ve svůj prospěch.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.