Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. září - 1. října

Čínský horoskop na týden 25. září - 1. října

vloženo 25. 9. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 25. září - 1. října

Měsíc říjen pomalu přebere svoji vládu a podzim na nás udeří plnou silou. Hvězdy upozorňují na zhoršení fyzické kondice a varují před nepřízní počasí. Podzimnímu milostnému vzplanutí ale přejí. Padající listí přeje novým láskám i utužování rodinných vztahů. Tak toho využijte!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, koncem měsíce se dostáváte do podzimní letargie, kdy se vám nic nechce. Rodina i přátelé se vás snaží přemluvit k různým sportovním i kulturním aktivitám, ale dostat vás z měkoučkého gauče je náročná disciplína. Užijte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
První polovina týdne překypuje aktivitou. Stihnete spoustu úkolů na pracovišti a také v soukromém životě zvládnete dokončit staré resty. Není vyloučeno, že se váš denní program nerozšíří o novou zálibu. Překvapivě vás… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na přelomu září a října se necítíte v kondici. Chybí vám energie a ani vaše nálada na tom není nejlépe. Zkracující se dny i chladnější počasí se mohou odrazit na častějších zdravotních problémech. Snažte se podpořit… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vstupujete do týdne, kdy je na čase přehodnotit uvažování nad soukromým životem i své nefungující pracovní postupy. Ne všechny plány se vám daří realizovat a vypadá to, že jste se ocitli v bludném kruhu. I přesto… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadaní zrozenci Draka nejsou spokojeni s milostným životem. Schází vám obdiv a pozornost drahé polovičky. Snažíte se ho získat zcela nevhodným způsobem. Místo žárlivých scén a výčitek se pokuste získat miláčkovo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vstupujete do hektického týdne, kdy máte povinností nad hlavu. Naplánovali jste spoustu aktivit a budete se muset pořádně otáčet, abyste dostáli všem slibům. Nebojte se přiznat, že je něco nad vaše možnosti. Požádejte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Je třeba vyřešit nepříjemnosti, které způsobily děti nebo mladší členové rodiny. Nemáte trpělivost a pořádně vám tím zabrnkají na nervy. Podle hvězd bude rozumnější svěřit celou záležitost na partnerova bedra. Sdílené… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadané Kozy přemýšlejí o svém postavení ve vztahu. Drahá polovička překypuje aktivitou a stále přichází s novými nápady. Ne všechny vám budou příjemné, ale zdráháte se odmítnout. Venuše varuje, abyste se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Prioritou Opic se stává rodina. Snažíte se dohnat, co jste v uplynulých týdnech nezvládli. Navštěvujete vzdálené příbuzné, také jste iniciátory rodinných shledání. Drahá polovička vaše nadšení nesdílí. Raději by si užila… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pracovní část týdne poznamenají častější výměny názorů na rodinném poli. Terčem kritiky se stane způsob výchovy, které prosazujete. Rodiče a starší členové domácnosti vám vyčítají, že jste ke svým potomkům příliš… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Hlavně čerstvé páry procházejí proměnou. Najednou zjišťujete, že jste se dobrovolně pasovali do podřízené role, a tím ztrácíte vlastní tvář. Dostat situaci pod kontrolu je složité, ale není to nemožné. Počítejte s tím, že … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře mohou na sklonku měsíce zachránit vztah, o němž si mysleli, že je odsouzen k rozchodu. Vesmír nachystal šanci, aby láska chytila druhý den. Nebojte se jednat upřímně a otevřeně. Důležitá je také … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.