Home - Články - Týdenní horoskop 25. září - 1. října

Týdenní horoskop 25. září - 1. října

vloženo 24. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. září - 1. října

Užívejte si naplno skvělých příležitostí, protože jenom díky našemu týdennímu horoskopu od astroložky Jasmíny budete vědět, kdy a kde se naskytnou. Nenechte se zaskočit a čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední zářijový týden bude pro Berany plný energie a odvahy. Můžete očekávat nové výzvy a příležitosti, které vám pomohou růst. Buďte však opatrní, abyste nepřeháněli a nerozptylovali svou energii tam, kde ji vůbec není potřeba! Určete si zásadní priority.

Býk
Zaměřte se na své pohodlí a užijte si relaxaci. Je to dobrý čas na chvíle pro sebe a na to, abyste si dopřáli něco dobrého k jídlu a prostě v životě tak trochu zpomalili. Čas je pro vás sice ceněná komodita, ale nemusíte přece vše stihnout hned.

Blíženci
Blíženci budou momentálně plní zvědavosti a komunikace. Můžete se těšit na zajímavé konverzace a možná se dozvíte něco úplně nového a inspirujícího. Buďte otevření novým myšlenkám a získávejte nové kontakty. V budoucnu se vám to výjimečně osvědčí.

Rak
Znamení Raka cítí tento týden potřebu spojení s rodinou a domovem. Zjistíte totiž, že není nic vzácnějšího než dobré vztahy s rodinou. Věnujte čas svým blízkým a možná přemýšlejte o úpravách v domě, které by vám udělaly radost a vnesl vám do prostoru harmonii.


Lev
Lvové budou tento týden toužit po pozornosti a uznání. Můžete se snažit vyniknout ve své práci nebo ve společenských situacích. Buďte však obezřetní, abyste nepřeháněli a zbytečně tak nepřišli o přízeň svých známých rodiny, ale i některých kamarádů.

Panna
Zkontrolujte své úkoly a také povinnosti a snažte se udělat si pořádek ve svém životě. Poslední dobou se tak trochu ztrácíte v chaosu a nevíte, kde si můžete dovolit trochu ubrat, či naopak přidat. Může být nyní také dobrý čas na zlepšení zdraví.

Váhy
Mars je v poměrně nepříznivé kvadratuře s Plutem, díky tomu máte poměrně zjitřené emoce a máte tendence vyvolávat naprosto zbytečné konflikty. Zkuste se naladit na pozitivní vlnu a udržujte ve svém nitru harmonii. Tento týden ji budete potřebovat.

Štír
Tento týden bude pro Štíry plný vášně a intenzivní lásky. Může se objevit vášnivý vztah nebo vášnivý objekt lásky. Buďte však opatrní, abyste nepodléhali negativním emocím, protože ty vám vše hezké v momentálním vztahu mohou velice rychle pokazit.


Střelec
Vyjděte ze své komfortní zóny! Už příliš dlouho proplouváte poklidnými vlnami. To přece není nic pro vás, milí Střelci. Máte rádi dobrodružství a nové zážitky, tak si jich dopřejte dle libosti. Máte i velkou šanci najít někoho, kdo tohle sdílí s vámi.

Kozoroh
Mějte jasno ve svých prioritách a pracujte na dosažení svých dlouhodobých plánů. Pracujte nejen na svých ambicích, ale i cílech, které vám pomohou dostat se někam výš. V pracovní sféře máte dveře dokořán, stačí příležitost chytnout za správný konec.

Vodnář
Znamení Vodnáře bude tento týden cítit potřebu velké svobody a nezávislosti. Snažte se teď najít rovnováhu mezi osobní svobodou a závazky vůči ostatním. Ne vždy je dobré si jít jen a pouze za svým. Myslete i na své okolí a na možné důsledky svých činů.

Ryby
Rybky mají zvýšenou intuici a empatii, kdy můžou pomáhat druhým a být inspirací pro ostatní. Buďte otevření duchovním zkušenostem a vyzkoušejte klidně i něco nového. Také se vám, díky umu naslouchat, podaří získat nové a zajímavé přátele, a to se hodí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.