Home - Články - Láskohled 25. září - 1. října

Láskohled 25. září - 1. října

vloženo 23. 9. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 25. září - 1. října

Září se láme v říjen. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nemáte nouzi o sympatické nápadníky, kteří vám doslova snášejí modré z nebe. Je jen na vás, koho si vyberete a kdo by vám stál za hřích. Dejte na své srdíčko, to vám poradí nejlépe.

Býk
Nevyhýbejte se společenským událostem, i když třeba na ně nemáte náladu. Máte totiž jedinečnou šanci potkat člověka, který vám téměř okamžitě padne do oka. A sympatie jsou vzájemné.

Blíženci
Vaše smyslnost a trpělivost budou tento týden klíčové. Užijte si romantické chvíle a zkuste partnera nebo potenciálního partnera konečně lépe poznat. Uvědomte si také svou hodnotu.

Rak
Tento týden se vám může otevřít nová možnost v oblasti lásky. Buďte odvážní a vyjádřete své city! Pokud jste ve vztahu, může se objevit vášnivá atmosféra, která osvěží váš vztah.


Lev
Snažte otevřeně hovořit o svých emocích a naslouchat tomu, co cítí a říká i druhá strana. Někdy totiž máte trošičku problém s nasloucháním a váš protějšek to samozřejmě vycítí.

Panna
Vaše city hluboké a intenzivní. Zaměřte se na to, co skutečně potřebujete ve vztahu. Možná se budete muset trochu otevřít a ukázat svou zranitelnou stránku. To je pro vás nové.

Váhy
Mars je momentálně ve vašem znamení a tvoří hezký sextil s Venuší. Díky tomu se vám výjimečně dobře daří v milostném životě a nemáte tak nouzi o zajímavé a atraktivní nápadníky.

Štír
Štíři budou tento týden velmi intenzivní a vášniví. Může se objevit záhadná osoba, která vás přitáhne. Buďte však opatrní, abyste nepodlehli svým zbytečným podezřením a sebeklamu.


Střelec
Zaměřte se na detaily a projevujte lásku skrze péči. Kvalitní a aktivní čas strávený spolu může vaše pouto posílit. Nebojte se projevit otevřeně zájem i o potencionálního partnera.

Kozoroh
Hvězdy vám radí, abyste zůstali klidní a empatičtí i v situacích, které by vás v jindy rozhodili. Není jednoduché pečovat o vztah, ale vy jste se vydali na boj a jde vám to dobře.

Vodnář
Snažte se najít si partnera, který bude sdílet všechny vaše nápady a hodnoty. Nechte se okouzlit nekonvenčními způsoby lásky a zapomeňte na stereotyp, nebo na to, co vám radí jiní.

Ryby
Zkuste vnímat hlubší významy, ale také nevyřčené emoce od jisté, pro vás důležité osoby. Romantika a umění mohou být způsoby, jak vyjádřit své city i ve chvíli, kdy na to nejste.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.