Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. březen

Čínský horoskop na týden 21. - 27. březen

vloženo 21. 3. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 21. - 27. březen

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Nejedeme tam za byznysem ani turistikou, ale pro další týdenní čínský horoskop. Jste připraveni dozvědět se pravdu o své budoucnosti? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Oficiální start jara dolije Krysám energii do žil. Jako byste si chtěli poslední dekádu tohoto měsíce užít na maximum. Překypujete nápady, jak strávit volné odpoledne a ani nadcházejí víkend nebude žádná… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v posledních týdnech jste moc společenského ruchu nezažili. Rutina vás chytila do svých spárů a ani se vám nechce opouštět. Nechte se vytáhnout kamarády za sportem nebo zajděte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Nezadaní zrozenci Tygra před sebou mají týden plný lákavých svodů. Přesto zůstávejte opatrní a nepouštějte do života každého, kdo se na vás jen hezky usměje. Než svěříte někomu svou důvěru, snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zvýšené riziko úrazů varuje Zajíce po celý týden. Nikam nespěchejte, při řízení dodržujte předpisy a během sportu zbytečně neriskujte. Adrenalinovou zábavu si raději odpusťte úplně. Zdraví máte jenom jedno a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Můžete se těšit na velmi úspěšný pracovní týden. Jste výkonní a dokážete si hravě poradit s každou výzvou, před kterou stanete. Jestliže vás koncem měsíce čeká nějaké důležité jednání nebo zkouška, máte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozence Hada přepadne na konci března jarní únava. Nesnažte se ji přechodit pomocí kofeinových nápojů. Místo toho dopřejte organismu dostatek času, aby se vzpamatoval. Pomohou vám jarní bylinky, ale… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední březnová dekáda si posvítí na váš životní styl. Pokud jste se v zimě moc nehlídali, do jarního oblečení se stěží vejdete. Nemusíte pořizovat nové, s trochou sebezapření budete za pár týdnů zase… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v dalších březnových dnech chraňte své zažívání, které je velmi citlivé. Nechcete plýtvat, proto konzumujete jídlo nevalné kondice. Snažte se nakupovat s rozumem a pokud v lednici přebývají … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ačkoliv je poslední dekáda pro Opice dost náročná, neměli byste propadat skepsi. Ohnivý Mars ponouká k emočním výbuchům a rychlým reakcím, ale rozhodně nejsou nezbytné. Hledejte svůj vnitřn… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kněžka lásky je vaší věrnou služebnicí i na konci měsíce. Těšte se na krásné příležitosti k poznávání opačného pohlaví. Ani zadaní Kohouti nepřijdou zkrátka. Letitá soužití, jimž chyběl impuls pro další společnou… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Jaro je symbolem nového začátku! Nejinak tomu bude i v životě Psů na konci března. Merkur dává věci do pohybu a dotkne se především soukromého života. Pokud přemýšlíte o posunu v rodině či vztahu, máte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Srdce Vepřů sice lační po lásce, ale nedokážou se jí naplno odevzdat. Vyjádřit, co se děje ve vašem nitru, je pro vás momentálně složité. Špatně nacházíte slova a připadáte si jako slon v porcelánu. Nezadaní… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.