Home - Články - Láskohled 21. - 27. březen

Láskohled 21. - 27. březen

vloženo 18. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 21. - 27. březen

Jaro je tady a s ním první jarní Láskohled! Zapalují se vám lýtka? Tak to je jedině dobře, protože jaro je časem lásky. V novém horoskopu lásky vám s radostí prozradíme, jestli váš vztah bude vzkvétat nebo jestli potkáte úplně novou lásku. Jste zvědaví? Tak se pusťte do čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Podařilo se vám získat pozornost někoho, o koho velmi stojíte. Ze začátku to totiž vypadalo, že daný jedinec má zájem o úplně někoho jiného. Nakonec se naštěstí všechno obrátilo.

Býk
Hodně lidí obdivuje váš sex-appeal. Máte charisma i koketovací náladu a opačné pohlaví na vás většinou může oči nechat. Moc dobře víte, jak působíte na lidi a umíte to využít.

Blíženci
Nemáte moc dobrý pocit ze současné známosti a s největší pravděpodobností ji dáte brzy košem. Jste totiž toho názoru, že k vám vůbec není upřímná a to se vám ani trochu nelíbí.

Rak
K lásce občas přistupujete prakticky a tak trochu pracovně. Ne na vše se ale dají praktikovat vaše racionální postupy, z kterých navíc ani váš protějšek není zrovna dvakrát nadšený.


Lev
Je vám trochu smutno z toho, že váš poslední vztah nevyšel. Máte potřebu si pouštět společné písně a romantické filmy, je ale načase se posunout dál a jít se s někým seznamovat.

Panna
Dáváte poslední dobou přednost svobodě a také volnosti. Užíváte si single život, který byl pro vás dříve naprosto nepředstavitelný. Nyní konečně umíte ocenit jeho nesporné výhody.

Váhy
V lásce máte obrovské štěstí. Jste ve vztahu s někým, na koho se za každou cenu můžete spolehnout a opřít se o něj. Ne každý tohle může říct a vy byste si toho měli opravdu vážit.

Štír
Kvadratura mezi Lunou a Jupiterem bude tento týden naprosto skvělá. S vaším miláčkem se vám podaří porazit jakékoliv náznaky špatné nálady, nebo hádky a celý týden bude pohodový.


Střelec
Nikdy jste nevěřili v lásku na první pohled, ale váš názor se velice rychle změní, když potkáte úžasnou osobu s netypickým charismatem. Lásku zažijete v dosud nepoznané podobě.

Kozoroh
Připadáte si jako v pohádce, vaše nová známost by vás totiž na rukou nosila. Dokonce i vaši přátelé si začínají všímat, jak moc jste sladěná dvojice, z které vyzařuje harmonie.

Vodnář
Od opačného pohlaví se tento týden dočkáte hloupých výkyvů nálad, na které nemáte vůbec náladu. Už dlouho přemýšlíte, že takový vztah pro vás není a raději byste šli svou cestou.

Ryby
Vážné známosti pro vás poslední dobou nejsou zrovna tím pravým ořechovým. Máte totiž dojem, že se každý přetvařuje, takže dáváte přednost nezávaznému flirtu před čímkoliv vážným.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.