Home - Články - Březnový Úplněk ve znamení Panny

Březnový Úplněk ve znamení Panny

vloženo 16. 3. 2022
čas čtení: 5 minut

Březnový Úplněk ve znamení Panny

Ještě, než zaklepe jaro na dveře, máme zde magický úplněk v pátek 18. března 2022 v 8:17 ráno, a bude ve znamení Panny!

sdílet článek na facebooku

Setkání fantazie a rozumu

Na samém sklonku astronomické zimy si ještě můžeme užít krásný úplněk jako předzvěst přicházejícího jara. Tento úplněk probouzí všechno v přírodě a vdechuje Zemi nový život a sílu, slibuje taky velmi brzké oteplení a výrazné zlepšení počasí. Zatímco Slunce se ještě poslední dny nachází v posledním zimním znamení Ryb, Luna je přesně naproti němu ve znamení Panny. Právě pro zrozence v těchto dvou znameních bude tento březnový úplněk mimořádně silný a plný prožitků. A taky pro všechny lidi, kteří mají v některém z těchto dvou znamení ascendent nebo měsíční znamení. Podívejte se na svůj horoskop, jestli mezi ně náhodou nepatříte i vy!

Témata Ryb a Panny se však nyní otevírají pro každého z nás, pro každé znamení. Tento úplněk nám připomíná rozpor mezi racionálním a systematickým myšlením, které patří principu Panny, a naší intuicí a pocity, které patří Rybám. Mezi těmito dvěma protipóly budeme nyní, v tomto úplňkovém čase, hledat rovnováhu a zkoumat jejich projevy v našem životě. Kolik prostoru dát intuici, aby to pořád ještě bylo rozumné? A jak najít systém a udělat si pořádek ve změti pocitů a fantazie? To všechno čeká, až si vy sami na to najdete tu vlastní správnou odpověď!


Očistěte si trávení a tělo

Měsíc prochází znamením Panny, a ta přináší zvýšenou citlivost našemu trávícímu systému. Proto buďte nyní opatrní, co jíte, platí to pro několik dnů kolem úplňku. Pokud jste zvyklí na půst, dopřejte si ho o úplňku, očistíte si tělo od škodlivin a odlehčíte trávení. Ale pokud s půstem nemáte zkušenosti, zrovna v Panně raději neexperimentujte, ale dopřejte si místo toho odlehčenou a nemastnou stravu bohatou na zeleninu či ovoce. Tento předjarní úplněk je navíc skvělý jako začátek dvoutýdenní jarní očistné kúry. Ta by měla trvat po celé období couvající Luny až do novu. Dopřejte si v těchto týdnech odlehčenou a bezmasou stravu v menších porcích a doplňte to čajem z čerstvých kopřiv. Odvážnější, a hlavně zkušenější, si mohou troufnout odstartovat po úplňku i déle trvající půst.

Úplňky vyvolávají taky sklony k nervozitě, a za vlády Panny to může být extra výrazné. Proto se vyhýbejte stresu, dejte pozor, ať se nepřetěžujete, a na úplněk si naplánujte nějaké méně náročné úkoly a klidnější program. I vaše psychika si někdy zaslouží trochu pohov!


Splňte si své tajné sny!

V horoskopu je však Luna v Panně nyní trochu osamělá, protože většina planet se teď nachází v Rybách nebo Vodnáři. To jasně ukazuje, že atmosféra tohoto úplňku bude spíš snílkovská a romantická, než panensky systematická a přísná. O to hezčí a zajímavější zážitky nám slibuje! Je čas podívat se kupředu na nadcházející jaro a trochu se zasnít nad vším krásným, co vás čeká, nad všemi novými možnostmi, plány, nad tím, co toužíte udělat. Můžete klidně povolit uzdu své fantazii, ale pak se na to nezapomeňte podívat i realisticky a s nohama na zemi se pustit do prvních krůčků. Takto vám může tento magický březnový úplněk pomoct splnit si vaše sny o krásnějším životě!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.