Home - Články - Beran - přechod znamení

Beran - přechod znamení

vloženo 17. 3. 2022
čas čtení: 5 minut

Beran - přechod znamení

20.03.2022 v 16:34 nastává jarní rovnodennost a v tom samém okamžiku zároveň vstupuje Slunce do znamení Berana. A jaký Beran je? Ohromí vás jeho vůdčí schopnosti, nezkrotná odvaha a energie. Řídí se mottem: „ Když máš z něčeho strach, udělej to hned. Odvahu dostaneš později.“

sdílet článek na facebooku

Na koho se spolehnout, když je nejhůře? Na Berana! Toto znamení oplývá nezištnou spravedlností a vždy dodrží slib. Je pokladnicí nápadů, které mnohdy není schopen sám dotáhnout do konce, ale dokáže lidi kolem sebe neskutečně motivovat. Zdolat nemožné i za cenu prohry? To je typická vlastnost Berana.

Muž Beran

Čím vás muž Beran nejvíce oslní? Pochopitelně svou rozhodností, cílevědomostí a sebedůvěrou. Neumí se přetvařovat. Věci řeší přímo bez zbytečných okolků. Nadchne vás silnou vůlí a chrlícími se nápady. S Beranem se nebudete nudit ani minutu. I když rád poučuje, nadměrně prosazuje své názory a je sobecký, vždy víte, na čem jste. Pokud jste hledala pravého muže, který umí být velkorysý, něžný a spontánní, poddejte se jeho temperamentu. To ovšem neznamená, že mu budete zobat z ruky a na všechno přikyvovat, tak to fungovat nebude. Beran se specializuje na ženy, které může dobývat.

Ideální žena pro Berana je vnímavá a všestranná. Na druhou stranu hledá partnerku s vlastním názorem, která mu bude oporou. Beran touží po uznání, absolutní věrnosti a toleranci. Je pravdou, že musí mít vždy poslední slovo, ale žena loutka mu opravdu nevyhovuje. Ve vztahu je Beran žárlivý a nesnese flirtování. Jeho život je jeden velký adrenalin. Miluje výzvy, rychlá auta, sport, dobrodružství a vzrušení. Takový je i v sexuálním životě. Jestliže nastane ve vztahu stereotyp, jeho vášeň k vám zcela opadne. Jak řekl známý svůdník a Beran Giacomo Casanova: „ Žena je jako kniha, a ať dobrá či špatná, musí se nejdříve líbit svým titulním listem.“


K záporným vlastnostem Berana patří netrpělivost a lenost vyřizovat každodenní povinnosti. Možná vám někdy poleze na nervy, že ví vše nejlépe a vrhá se do všeho bez kapky přemýšlení. Vlastně za to ani nemůže. Potřebuje se motivovat, aby zasytil své osobní touhy a přání. Je to nezávislý odvážlivec toužící po životě bez kompromisů.

Žena Beran

Co je to tam za ženu, která nepostojí na jednom místě ani minutu? To bude jistě svérázná a temperamentní žena Beran. Nesmí se nikdy nudit a vyhledává nové aktivity. Jednotvárný život ji dohání k šílenství. Pokud si ji chcete získat na svou stranu, zapomeňte na lenost a bojácnost. Žena zrozená v tomto znamení potřebuje vedle sebe muže, který se nechová jako zbabělec. Na druhou stranu nesnese partnera, který je příliš dominantní. Beranky potřebují obdiv a lásku. Pokud se zamilují, obětují pro svého milého vše a zároveň mu budou oporou.


Její výkonnost v práci je naprosto unikátní, jen málokdo ji předčí. Není divu, že se špatně přizpůsobuje, nesnese konkurenci a nerada pracuje v kolektivu. Prahne po tom být nejlepší! Ale pozor, někdy potřebuje nakopnout, aby své plány dotáhla do konce. Když ji začne něco nebo někdo k smrti nudit, utíká za novým dobrodružstvím. Ze svých chyb se jen stěží poučí a je netrpělivá. Miluje svobodu a nerada se podřizuje.

Žena Beran je cílevědomá a dokáže se o svou rodinu finančně postarat. Doma dlouho nevydrží, raději by chtěla vše najednou. Chod domácnosti ji příliš nezajímá, ale rodinu a práci dokáže skloubit na jedničku. Svým ambicím obětuje mnoho času a úsilí. Partner od ní tedy nemůže čekat, že bude domácí typ. Beranka o sebe velmi pečuje a z domu vyjde vždy upravená. V sexuálním životě vyžaduje pozornost, ale udržuje si dominanci.

Svobodným Beranům nejsou flirty cizí. Lásku a sexualitu k životu prostě potřebují. Jakmile se ovšem zamilují, jsou věrnými partnery, kteří bezmezně chrání svou rodinu. Jen dbejte, aby nevyhasl plamen vzrušení, který k vám cítí. Jak řekl Jiří Žáček:“ Oheň lásky se rozněcuje křesáním srdce o srdce.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.