Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. březen

Týdenní horoskop 21. - 27. březen

vloženo 19. 3. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. březen

Můžeme donekonečna snít o velké lásce nebo úspěchu v práci, ale pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Připravte se na další týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte tento týden někoho velice zajímavého. Nebude se jednat o milostnou záležitost, ale daný člověk vám v mnohém otevře oči, rozšíří obzory a celkově vás ovlivní v pohledu na svět kolem vás. Přesně takový impuls zvenčí jste momentálně potřebovali.

Býk
Jaro se blíží mílovými kroky a s ním i počasí, na které se tak těšíte. Sluneční paprsky vám vlijí novou energii do žil a vy se cítíte hned lépe. Snažíte se trávit co nejvíce času venku a načerpat tak pozitivní energii a máte pocit, že se vám to daří.

Blíženci
Výrazně se můžete posunout zejména v kariéře. Neoplatí se vám ale prudké jednání s nadřízeným, raději se trochu stáhněte a kritiku si nechte na příhodnější čas. Ne každý by totiž mohl pochopit, že vaše slova jsou míněna v pozitivním slova smyslu.

Rak
Doma konečně vládne harmonie a zasloužený klid. Veškeré domácí povinnosti zvládáte levou zadní a ještě si najdete čas na rodinné, ale i osobní aktivity. Vyrazíte o víkendu někam za zábavou nebo do přírody a všichni se spolu budete skvěle bavit.


Lev
Máte před sebou velice kreativní a plodné období, které zúročíte zejména v pracovní oblasti. Vedení firmy bude nadšené z vaší píle i toho, jak se stavíte ke svým povinnostem a umíte vzít do parády i méně zkušené kolegy. Povýšení vás jistě nemine.

Panna
Finančně si tento týden trochu polepšíte. Možná jste se rozhodli na doporučení známého vzít nějakou brigádu, která vás bude bavit, nebo dostanete přidáno v práci. Rozhodnete se ale, že si chcete peníze šetřit a proto je neutrácíte za zbytečnosti.

Váhy
V práci je tak trochu dusno. Máte totiž pocit, že jste moc nezapadli do kolektivu. Ostatní se spolu vybavují, chodí si třeba po práci i sednout někam, ale vás nikdy s sebou nepřizvali. To vás trochu mrzí, protože atmosféra v práci je pro vás zásadní.

Štír
Hodně si poslední dobou užíváte to, že trávíte spoustu volného času s kamarády. Čeká vás spousta zábavy, ale výletů, které máte moc rádi. Jednoduše lze říct, že si poslední dobou život doslova užíváte a vaše veselá mysl je i pro ostatní osvěžující.


Střelec
Konečně se vám podařilo získat si pozornost někoho ve vašem okolí. Nejedná se o žádnou milostnou záležitost, ale jednoduše vám šlo o to, aby si vás jistý jedinec všiml, protože stojíte nejen o jeho pozornost, ale i jeho rady ohledně přístupu k životu.

Kozoroh
Poslední dobou se hodně zajímáte o sebevzdělávání, takže spoustu svého volného času věnujete nejrůznějším webinářům, ale i workshopům a přednáškám. Možná byste se měli zamyslet nad tím, jestli správně rozlišujete poměr mezi kvantitou a kvalitou.

Vodnář
Členové vaší rodiny vám hodně vyčítají, že na ně momentálně nemáte moc času. Stále se totiž věnujte něčemu, co má podle vás přednost a realizace už poměrně hoří. Rodina si to ale nemyslí a spíše vás má za workoholika, který vůbec neumí odpočívat.

Ryby
Dejte si tento týden pozor zejména na neúměrné výdaje. Máte tendence nakupovat jak zběsilí a to hlavně zbytečnosti, které se vám po chvíli budou nepotřebně válet na dně šuplíku. Každý nákup si proto dobře rozmyslete a nejlépe i s někým prodiskutujte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.