Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

vloženo 10. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V půli měsíce se musíte vypořádat s náporem událostí, které působí na psychiku. Snažte se udělat si kolem sebe hezké prostředí, ať se jedná o kancelář či bydlení. Stačí maličkosti jako jsou fotografie a obrázky… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Velikonoční týden je ideální k rozšíření obzorů. Zelenou má cestování i hledání potenciálního partnera. Užíváte si společenský ruch, který vám do života může přinést mnoho novinek. Dobrou náladu si zajistíte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Měsíční paprsky stále pokračují v působení na vaši psychiku a ovlivňují způsob, jakým komunikujete s opačným pohlavím. Flirtujete a nestydíte se být aktivní při navazování nových známostí. Již existující… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Atraktivita Zajíců je v polovině dubna na maximu. Není divu, že se k vám upírají zraky okolí, kdekoliv se mihnete. Venuše zároveň mírní nadšení z náporu nápadníků - nejedná se o žádné perspektivní… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Sváteční týden otevírá cestu do společnosti. S mnohými lidmi jste se neviděli dlouhé měsíce a právě teď je na čase obnovit narušené kontakty. Obvolejte kamarády, příbuzné i bývalé kolegy, se kterými byste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejících dnech se snažte pomáhat jen tam, kde o to někdo stojí. Máte starost o své blízké a s maximální péčí se věnujete jejich soukromému živu. Ačkoliv to myslíte dobře, někomu to nemusí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Single začnou s přibývajícím jarem prahnout po lásce stále víc. Venuše vám dolévá elán, abyste situaci v milostném životě vzali do svých rukou. Jen varuje před tím, v jakém prostředí budete svého potenciálního… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aprílové klima uzavírá v životě Koz jednu životní kapitolu. Je čas otočit list a začít s novým příběhem. Nebojte se novinek, které vesmír otevírá, ať jde o kariéru, bydlení, lásku i osobností rozvoj. Nadcházející… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Jarní klima působí dobře na psychiku. Čím více času trávíte na čerstvém vzduchu a vystavujete se slunečním paprskům, tím lépe se cítíte. Zároveň můžete příliš sledovat život svých známých. Na druhé straně… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pomáháte ostatním a na vlastní plány nezbývá tolik času. Naučte se být trochu sobečtí a myslete v první řadě na sebe a své blízké. Mnohdy dotyčný člověk spoléhá, že ho vytáhnete z problému a všechno … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Kněžka lásky je v polovině dubna na vaší straně. Nezadaným Psům nabízí hned několik příležitostí k nalezení spřízněné duše. Zadaným zase nabízí upevnění vztahu. Pokud byste si přáli sňatek nebo založení … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Prosperující Jupiter s vámi táhne za jeden provaz. Díky němu dáte do pořádku hospodaření. Organizujete důležité účty a doklady, konečně se vám podaří udělat v nich nějaký systém. Ve hře jsou i různé… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.