Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. duben

Týdenní horoskop 11. - 17. duben

vloženo 9. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. duben

I když se vám nedaří, rozhodně byste neměli házet flintu do žita! Naopak napněte síly tak, abyste se o víkendu očistili od negativních energií a do nového velikonočního týdne vstoupili posilněni a odhodláni k provedení zásadních životních změn! Věřte si!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte atraktivního jedince, který má i velké charisma. Snažíte se ze všech sil ho nějak zaujmout, ale vypadá to, že tato osoba má úplně jiné zájmy. Trochu vás to mrzí, na druhou stranu si ale říkáte, že život jde dál a zřejmě jde o znamení shora.

Býk
Dejte si tento týden pozor na své zdraví - poslední dobou zaznamenáváte velký úbytek energie. Hodně času nyní věnujete práci a přetěžujete se a může to odnést nejen vaše tělo, ale i psychická pohoda, která navíc poslední dobou dostala dost zabrat.

Blíženci
V práci vás momentálně provázejí komplikace, které vás mrzí. Práci si totiž odnášíte i domů a s ní i nějaké problémy. Přijde vám, že pak nemáte vůbec čas na rodinný život a i vaše okolí si začíná všímat vaší zhoršené nálady. Zkuste s tím něco udělat.

Rak
Už delší dobou přemýšlíte nad nějakým uzavřením pojistky, nebo jinou finanční podporou, kterou si pořídit. Říkáte si, že doba je zlá a je třeba se na ni dobře připravit, proto začínáte šetřit na horší časy a všímat si víc toho, za co utrácíte peníze.


Lev
Mars je v nepříjemné opozici s vaším znamením a můžete očekávat hádky se svým protějškem. Nemůžete se vůbec shodnout na zásadních záležitostech a proto dochází mezi vámi ke zbytečným třenicím a ani jeden není ochoten přistoupit na jakýkoliv kompromis.

Panna
Máte pocit, že příbuzní vás vůbec neposlouchají. Stále si argumentují jen to své a nevnímají vaše připomínky. Už vás to hodně štve, protože máte na nějaké záležitosti svůj názor a chcete aby vás rodina brala vážně, ale ve skutečnosti to tak není.

Váhy
Tento týden si udělejte hlavně pohodový. Pokud budete mít možnost, tak si zajděte někam do přírody nebo na výlet a hlavně si udělejte čas jen sami pro sebe. Taky si potřebujete odpočinout. Klidně si vezměte den volna a věnujte se jenom své rodině.

Štír
Pro jistou novou aktivitu potřebujete nyní hodně trpělivosti. Dokonce vás to ani moc nebaví, ale rodina je nadšená a vy jste rádi, že máte nějaký společný koníček a trávíte tak spolu více času. Hodně vás to doma stmelí a máte hned společnou řeč.


Střelec
Merkur je v negativní kvadratuře s vaším znamením a pocítíte to zejména ve finanční sféře. Ta momentálně stagnuje a vy díky tomu pociťujete zklamání. Rádi byste si něco našetřili, nebo dokonce pořídili něco většího, ale momentálně na to nemáte peníze.

Kozoroh
V práci vládne skvělá atmosféra, která vás nabíjí pozitivní energií. Máte vedle sebe kamarádské kolegy, s kterými nemáte problém se sejít i mimo pracovní dobu. V takové atmosféře se vám hned lépe pracuje a i vedení vidí, že výsledky jsou mnohem lepší.

Vodnář
V práci pracujete na plné obrátky a ještě si nosíte práci domů. Trochu vás mrzí, že vedení firmy to vůbec neumí ocenit. Kolikrát už jste si říkali, že si odděláte svoje a půjdete domů. Nakonec vám to svědomí nedovolí, bohužel to ale nikdo nevidí.

Ryby
Od jednoho známého chcete radu, protože daného člověka považujete za odborníka. Moc vám ale jeho připomínky nepomůžou, spíše naopak a taky začnete o jeho odbornosti hodně pochybovat. Nakonec si to stejně uděláte podle sebe a budete více než rádi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.