Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

vloženo 10. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. duben

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V půli měsíce se musíte vypořádat s náporem událostí, které působí na psychiku. Snažte se udělat si kolem sebe hezké prostředí, ať se jedná o kancelář či bydlení. Stačí maličkosti jako jsou fotografie a obrázky… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Velikonoční týden je ideální k rozšíření obzorů. Zelenou má cestování i hledání potenciálního partnera. Užíváte si společenský ruch, který vám do života může přinést mnoho novinek. Dobrou náladu si zajistíte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Měsíční paprsky stále pokračují v působení na vaši psychiku a ovlivňují způsob, jakým komunikujete s opačným pohlavím. Flirtujete a nestydíte se být aktivní při navazování nových známostí. Již existující… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Atraktivita Zajíců je v polovině dubna na maximu. Není divu, že se k vám upírají zraky okolí, kdekoliv se mihnete. Venuše zároveň mírní nadšení z náporu nápadníků - nejedná se o žádné perspektivní… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Sváteční týden otevírá cestu do společnosti. S mnohými lidmi jste se neviděli dlouhé měsíce a právě teď je na čase obnovit narušené kontakty. Obvolejte kamarády, příbuzné i bývalé kolegy, se kterými byste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejících dnech se snažte pomáhat jen tam, kde o to někdo stojí. Máte starost o své blízké a s maximální péčí se věnujete jejich soukromému živu. Ačkoliv to myslíte dobře, někomu to nemusí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Single začnou s přibývajícím jarem prahnout po lásce stále víc. Venuše vám dolévá elán, abyste situaci v milostném životě vzali do svých rukou. Jen varuje před tím, v jakém prostředí budete svého potenciálního… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aprílové klima uzavírá v životě Koz jednu životní kapitolu. Je čas otočit list a začít s novým příběhem. Nebojte se novinek, které vesmír otevírá, ať jde o kariéru, bydlení, lásku i osobností rozvoj. Nadcházející… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Jarní klima působí dobře na psychiku. Čím více času trávíte na čerstvém vzduchu a vystavujete se slunečním paprskům, tím lépe se cítíte. Zároveň můžete příliš sledovat život svých známých. Na druhé straně… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pomáháte ostatním a na vlastní plány nezbývá tolik času. Naučte se být trochu sobečtí a myslete v první řadě na sebe a své blízké. Mnohdy dotyčný člověk spoléhá, že ho vytáhnete z problému a všechno … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Kněžka lásky je v polovině dubna na vaší straně. Nezadaným Psům nabízí hned několik příležitostí k nalezení spřízněné duše. Zadaným zase nabízí upevnění vztahu. Pokud byste si přáli sňatek nebo založení … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Prosperující Jupiter s vámi táhne za jeden provaz. Díky němu dáte do pořádku hospodaření. Organizujete důležité účty a doklady, konečně se vám podaří udělat v nich nějaký systém. Ve hře jsou i různé… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.