Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. červenec

Čínský horoskop na týden 11. - 17. červenec

vloženo 11. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. červenec

Čekají vás tento týden velké pracovní výzvy? Co se bude dít ve vašem milostném životě? A jak na tom budete s vaší fyzickou a psychickou kondicí? Co vás tento týden potká, vám prozradí hvězdy. Přečtěte si, jaký bude váš osud podle čínské astrologie!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Spousta věcí vám nevyhovuje, ale doposud jste byli příliš pohodlní pustit se do změny. Teprve polovina prázdnin přinese Krysám odvahu opustit to, co jim nevyhovuje a zkusit v životě něco znovu a lépe. Ne všechny… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v dalším prázdninovém týdnu se těšte na báječné podmínky pro lásku. Poznáte spoustu jejích podob a načerpáte z ní spoustu pozitivní energie. Užívejte si libé pocity všemi smysly. Pokud jste zatím… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Prázdninové klima vás vrátí do dětských let. Není divu, že si budete nejlépe rozumět právě s dětmi. Líbí se vám jejich spontánní přístup a čistá radost, jakou projevují při každé příležitosti. Naopak v zaměstnání se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nastává doba jako stvořená pro upevnění vlivných kontaktů a navázání těch zpřetrhaných. Nebojte se přiznat svou chybu, omluvit se, případně přijmout omluvu od dřívějšího nepřítele a pokračovat tam, kde jste… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Polovina července upozorňuje Draky na nereálné plány. Stanovujete si moc náročné cíle a pak jste zklamaní, že se vám nedaří jich dosáhnout. Pokud chcete něco změnit, rozdělte svou cestu do několika etap. Podívejte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, letní počasí přináší spoustu energie do pracovního i dovolenkového programu. Podáváte skvělé výkony, což vám na výplatní pásku přivábí příjemnou finanční odměnu. V soukromém životě počítejte s častějšími… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vesmír vrací do života Koní tváře, se kterými jste se neviděli dlouhé roky. Nečekaná setkání budou vesměs příjemná, vyloučit nejde ani probuzení staré lásky. Singles zjistí, že je s bývalým partnerem stále pojí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milostný život Koz je v další červencové dekádě plný proměn. Rozchod střídá nové seznámení, díky kterému rychle zapomenete na bolavé srdíčko. Nesetrvávejte ve vztahu, který dávno vyčerpal svůj potenciál. Venuše… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Program nadcházejícího týdne do velké míry ovlivňuje postavení Venuše. Napomáhá rozhádaným párům i těm, kteří řeší starosti. Postará se o zlepšení vztahů a nabídne cestu ke smírčí komunikaci. Naplánujte … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v hlavě se vám objevuje spousta zajímavých nápadů, ale s jejich realizací to nebude tak snadné. Překážky se objevují hlavně v podobě nedůvěřivého okolí, které vás od změn zrazuje. Vesmír nabádá k větší… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ve druhé červencové dekádě se zaměřte na své chování k okolí. Slušela by vám větší skromnost a empatie. Neohlížíte se na potřeby blízkých, jejich názory pouštíte jedním uchem tam a druhým ven. Pokud vás… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, prázdninový program je v plném proudu, ale vy sedíte doma a vyhlížíte zázrak. Venuše se vás snaží nalákat do společnosti, kde čeká ta pravá zábava i láska. Pokud hledáte spřízněnou duši, vyrážejte na místa… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.