Home - Články - Láskohled 11. - 17. červenec

Láskohled 11. - 17. červenec

vloženo 8. 7. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 11. - 17. červenec

Láska je cítit ve vzduchu. Čeká vás tento týden milostné dobrodružství? Utuží se váš vztah s partnerem, nebo se schyluje k neshodám? To se dozvíte v dnešním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Konečně se vám podařilo najít se svým protějškem společnou řeč. Poslední dobou byla vaše komunikace hodně nahnutá, ale nyní to vypadá, že jste na lepší cestě za harmonickým vztahem.

Býk
Čeká vás velice vášnivý týden, který bude nabitý erotikou, ale i nevšední zábavou. Rozhodně si tento týden užijete plnými doušky, tak se nebojte odvázat a ukažte, co ve vás dříme.

Blíženci
Konečně jste osvobozeni od toxického vztahu, který vám ubíral energii. Hodně si začnete vážit sami sebe a uvědomíte si, kolik času jste takto ztratili. Konečně se cítíte být volní.

Rak
Máte vedle sebe člověka, na kterého se můžete ve všem spolehnout. Konečně jste si to uvědomili, a téměř okamžitě se vám zlepšila doma atmosféra, čehož si oba dva samozřejmě ceníte.


Lev
Už déle pozorujete na pracovišti změnu. Jeden kolega se vám dříve dvořil, ale nyní to vypadá, že se vám chce mstít za váš nezájem. Jste rádi, že jste nakonec na žádné rande nekývli.

Panna
Vaše dávná láska se najednou znovu objeví ve vašem životě. Jste z toho trochu nesví a možná ani nevíte, jak naložit se svými city a emocemi, které s vámi momentálně hodně cvičí.

Váhy
Potkali jste doslova spřízněnou duši a jste moc rádi, že se takový člověk naskytl ve vašem životě. Jste prostě naladění na stejnou vlnu a líbí se vám, že protějšek to vnímá stejně.

Štír
Kamarádi nejsou zrovna nadšení z vašeho nového objevu. Vadí jim jeho minulost a vy přemýšlíte, zda se to někdy zlepší. Váš idol si z toho ale nic nedělá, což vás mrzí ještě víc.


Střelec
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy, které jsou zapříčiněny špatnou komunikací mezi oběma stranami. Atmosféra doma vůbec není příjemná a vy upřímně nevíte, jak z toho ven.

Kozoroh
I když to mnohdy vypadá, že váš vztah je spokojený a harmonický. Opak je ale pravdou a většina známých neví, jak moc musíte za to, aby to vše bylo v pohodě, bojovat a bohužel sami.

Vodnář
Máte před sebou období plné lásky, vášně a něhy. Váš nový vztah je naplněn pozitivní energií, která se odráží ve všech sférách života. Doufáte, že tento stav vydrží hodně dlouho.

Ryby
Konečně jste potkali osobu přesně podle vašeho gusta, která má navíc i stejný smysl pro humor jako vy. Hodně se spolu nasmějete, ale klidně si i vydržíte povídat celé dny i noci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.