Home - Články - Červencový úplňkový horoskop lásky 2022

Červencový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 10. 7. 2022
čas čtení: 10 minut

Červencový úplňkový horoskop lásky 2022

První prázdninový úplněk 13.7.2022 ve 20:37 bude v Kozorohu. Co si pro vás připravil v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Planetární konstelace teď trochu blokují váš rozlet, milí Berani. S tím se zkrátka nedá nic dělat, ale i přesto si můžete užít žhavý úplňkový flirt, jestliže tedy chcete. V tom případě vsaďte na svoji výřečnost, ta bude dělat divy.

Býk
Mars ve vašem znamení vám přináší činorodost, a Luna ve spřízněném Kozorohu zas umožňuje stabilitu a jasnost ve vašich citech. Díky tomu víte přesně, co chcete, a neváháte si za svými touhami v lásce jít, a třeba i udělat první krok.

Blíženci
Patronka lásky planeta Venuše teď prochází vaším znamením Blíženců, takže v lásce se vám bude dařit nejlépe ze všech dvanácti znamení! Takže si ujasněte svá přání a splňte si i ta nejtajnější z nich! O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi!

Rak
Úplněk poblíž vašich narozenin je pro vás, milí Raci, velice důležitý a mimořádně silný. Budete si naplno užívat romantiku, a dobrá zpráva je, že Merkur ve vašem znamení vám usnadní komunikaci a pomůže vložit své city do slov.


Lev
V tomto čase trochu přemýšlíte, kudy dál, a jestliže jste single, pak se určitě rozhlížíte kolem sebe po nových příležitostech. Štěstí máte na dosah, ale buďte ještě trpěliví a dopřejte věcem volný průběh a dostatek času.

Panna
Kozoroží úplněk bude pro vás Panny velmi krásný a přinese do vašeho života pevné body a do lásky pocit zázemí a bezpečí. Budete si užívat pocit, že o vás partner pečuje a vy mu to můžete s láskou opětovat. Zkrátka spokojenost bude na vaší straně.

Váhy
Venuše v Blížencích patří vzdušnému živlu stejně jako vaše znamení Vah, takže je ideální čas pro lásku a vztah založený na společných zájmech, názorech a myšlenkách. To vás bude s partnerem nejvíc spojovat, ať už jste spolu dlouho nebo jen krátce.

Štír
Slunce v Raku se postará o krásnou láskyplnou atmosféru, která vám, milí Štíři, mimořádně vyhovuje. Tento letní čas můžete s partnerem zasvětit nejen romantické vášni, ale taky budování vašeho domácího hnízdečka a rodinným záležitostem.


Střelec
Venuše je k vašemu znamení Střelce v opozici, takže občas budete mít pocit, že je váš protějšek až příliš rozlétaný a neví co chce. Vy to však sami za sebe vědět můžete a taky víte, takže můžete držet kormidlo ve svých rukou.

Kozoroh
Pro vás, milí Kozorozi, je toto nejdůležitější úplněk v roce, takže se vyplatí ho zasvětit tomu nejdůležitějšímu člověku ve vašem životě – a to jste vy sami! Dopřejte si meditaci, relaxaci a rozjímání o svém životě a jeho dalším směru.

Vodnář
Je čas užít si přízeň Venuše, milí Vodnáři! Tato nebeská bohyně lásky vám svítí na cestu ze spřízněných Blíženců, takže je ideální čas pro hledání nebo rozvíjení lásky! Protějšky budou oceňovat vaše kvality a budou vám věnovat spoustu pozornosti!

Ryby
Hvězdy jsou vám nakloněny příznivým světlem, milé Rybky, takže si užijete magický a krásný zamilovaný úplněk plný romantiky. V lásce se teď bude dařit zadaným i nezadaným, a je ideální čas pro sblížení i začátek vážného vztahu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.