Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. červenec

Týdenní horoskop 11. - 17. červenec

vloženo 9. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. červenec

S tím pravým létem dorazily i nové příležitosti. Raci, přestože se vám to zpočátku nezdá, najdete osudového člověka pro dokonalý vztah a vy Ryby, nenechte se v práci vyprovokovat! A co čeká ostatní znamení zvěrokruhu? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste skvělého člověka, který vás umí v životě nasměrovat správným směrem. Přesně to nyní potřebujete! Občas se vám totiž hodí vedení, ale i pomocná ruka, která by vám pomohla se vším, co potřebujete. Jste nyní ve svém životě velmi spokojení.

Býk
Váš rodinný život konečně nabírá ty správné obrátky. Možná jste využili i pomoc nějakého terapeuta, který by vám s určováním mantinelů, ale i s vedením volného času poradil. Nakonec si to zařídíte tak, že jsou opravdu spokojeni všichni. A to byl i cíl!

Blíženci
V práci se vám daří a jste spokojení nejen s tím, jak vycházíte s kolegy, ale také jste pyšní, že se vše tolik daří a vedení si všímá, jakým přínosem pro firmu jste. Tak se nebojte se více projevit. Vaše kreativní nápady jenom čekají na zrealizování.

Rak
Hvězdy osudu jsou vám momentálně velice dobře nakloněny. Vaše znamení je ve výborné konstelaci vůči Venuši, a tak vás čeká harmonický týden plný pohody, lásky, ale i dobrého přátelství, které je pro vás velice důležité. Prožijete velmi pozitivní týden.


Lev
Potkáte někoho ze své minulosti a musíte si přiznat, že to nebude moc příjemné setkání. Možná se bude jednat o bývalého spolužáka, s kterým jste si zas až tak nerozuměli a oba dva byste se tomuto setkání nejraději vyhnuli. Trapné ticho bude vizitkou.

Panna
Finanční sféra momentálně není příliš příznivá. Dovolené, už je čas myslet i na září, spousta výdajů navíc, s kterými jste nepočítali, vám peněženku doslova vybílí. Nejste z toho nadšení, protože jste rádi, když máte nějakou rezervu pro případ nouze.

Váhy
V zaměstnání nyní spokojení nejste. Práce vás sice baví a s kolegy se rádi pobavíte i o osobních věcech, ale hodně vás mrzí, že jste finančně nedocenění. Několikrát jste i zvýšení platu nadhodili, ale šéf se na to nijak extra netváří a to vám vadí.

Štír
O harmonii a pohodě se u vás doma nemůže moc mluvit. S protějškem stále řešíte nějaké partnerské neshody, které se samozřejmě nejvíce odráží na dětech a celkové domácí atmosféře. Moc si to tedy doma neužíváte a hledáte možnosti, kam tento týden utéct.


Střelec
Toužíte momentálně po sebevzdělání. Hlásíte se na různé kurzy, semináře a jste rádi, že děláte něco pro sebe, své zdraví i mentalitu. Taky si rozšíříte obzory a v neposlední řadě i poznáte spoustu skvělých lidí, kteří jsou naladění na stejnou vlnu.

Kozoroh
Čeká vás velká rodinná oslava, na kterou se na jednu stranu těšíte, na druhou stranu máte obavy ohledně chování některých členů rodiny. Víte o tom, že se někteří jedinci nemají v lásce a už teď jste si jistí, že úplně v poklidném duchu to neproběhne.

Vodnář
Váš protějšek je poslední dobou hodně zahlcen sám sebou a svými problémy. Občas máte pocit, že je hodně sobecký a myslí jen na sebe. Přitom život není jednoduchý pro nikoho z nás, a to včetně vás. Vy ale rozhodně nemáte tendence se pořád litovat.

Ryby
V práci vás rozčiluje kolega, který se příliš hlasitě hlásí o slovo a roznáší ve firmě špatnou atmosféru. Občas se také dozvíte, jak někde něco mylně vykládá a už se vám začíná zdát, že se snaží spoustu lidí v práci rozeštvat z čistě zištných důvodů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.