Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. dubna

Čínský horoskop na týden 10. - 16. dubna

vloženo 9. 4. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. dubna

Další dubnový týden je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v nadcházejícím týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, první dubnová dekáda si posvítí na milostné vztahy. Láska se pohybuje na hraně a hádky budou v tomto týdnu bohužel častější. Vadí vám partnerův způsob komunikace a nevhodné rýpavé jednání. Nepřistupujte na jeho… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V dubnu se Buvolům zapalují lýtka. Dokonce i zadaní se mohou těšit na vzrušující okamžiky s dlouholetým partnerem, které do vztahu vrátí dřívější vášeň. Singles jsou nezvykle přelétaví. Vnímáte možnosti, které kněžka lásky… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jarní únava je pryč a místo toho cítíte příval pozitivní energie. Podpořte své tělo ještě více a nadopujte jej vitamíny z čerstvého ovoce a zeleniny. Vyzkoušejte odvar z jarních bylin včetně mladých kopřiv nebo ostropestřce. Je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Otevřete oči i svá srdce a užíváte si nádherný týden. Sledujete probouzející se jarní přírodu a nadechujete její sílu. Při svých výpadech do přírody se chraňte před nevítanou hmyzí návštěvou, která hrozí vyšším rizikem. V rodinném… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka v těchto dnech neposedí. Lákají vás novinky na pracovní půdě, experimentujete ale také v soukromí. Nestyďte se začít s dalším vzděláváním nebo se pusťte do objevování nové volnočasové aktivity. I v milostném… ČTĚTE VÍCE!

Had
Další dubnová dekáda ukazuje na rozšiřování obzorů a získávaní nových dovedností. Určitě se nebraňte žádné nabídce, která vás může posunout na lépe placenou pracovní pozici. Učíte se rychle a poznatky si snadno… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vyhlížíte fantastický týden, kdy z vás prýští pozitivní energie. Kromě toho vám vesmír propůjčuje ohromnou studnici nápadů. V lásce se obrňte trpělivostí, protože drahá polovička je v mnoha směrech skeptická. Vaše nápady… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Prosperující Jupiter je nyní hlavním hráčem na vesmírném poli. V polovině dubna vám pomůže zlepšit finanční zajištění. Kromě materiálního zisku se můžete těšit i na příjemný dáreček! Zato vztahové záležitosti jsou po celý… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na jaře všechno kvete a také zrozenci Opice rozkvetou do krásy. Vyzařujete osobitý sexappeal, který vábí pohledy opačného pohlaví. Nezřídka se stane, že získáte zamilovaného ctitele. Čekají vás pozvání na společenské akce, také si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, jste naladěni na odpočinkovou notu a nejraději byste si jen užívali. Povinnosti odkládáte stranou a máte tendenci prokrastinovat. V zaměstnání kvůli tomu hrozí nahromadění úkolů a následné problémy s nadřízenými. Dostáváte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pokračuje období, které přeje lásce! Zrozenci Psa jsou nesmírně atraktivní a umí prodat své silné stránky. Přitahuje vás erotika, chcete se bavit a poznávat dosud netušené možnosti milostného života. Dokonce můžete mít… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Je ideální čas na to, abyste se podívali pravdě do očí. Pokud se vám na stávajícím životě něco nelíbí, máte možnost s tím něco udělat. Přemýšlejte, co je vaším největším problémem, v čem tkví vaše priority. Změny na začátku… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.