Home - Články - ČÍNSKÝ HOROSKOP na 4. - 10. března

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 4. - 10. března

vloženo 4. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 4. - 10. března

Zima už nebude trvat dlouho a brzy se dočkáme jara. To je, jak známo, obdobím lásky a připravovat se na nové milostné zážitky můžeme už teď. Co vás teda čeká v novém týdnu podle čínské astrologie?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátkem března se otevírá skvělá možnost posunout svůj život ke spokojenější budoucnosti. Novoluní bude pomyslnou třešničkou na dortu, do té doby zkuste proměňovat své sny v realitu. Jste činorodí a nedělá vám problém… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Držíte se zuby nehty zajetého pořádku a myšlenka na jakékoliv změny je pro vás nepříjemná. Zkraje měsíce byste se ale měli otevřít novinkám. Vesmír pro vás chystá koktejl zajímavých možností, jak si přilepšit v oblasti… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Blížící se novoluní bude mít na Tygry očistný vliv. Cítíte, jak vás opouštějí stresující okamžiky a lépe se vypořádáváte s problémy, jimiž jste před pár dny nedokázaly čelit. Mnohdy stačí nad starostmi mávnout rukou nebo je nechat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Začátek měsíce nabízí prostor pro zvolnění tempa a zklidnění. Týká se to nejenom pracovních záležitostí, ale také běhu kolem domácnosti. Zkuste ovládnout tendenci pádit s větrem o závod. Na chvíli se zastavte, pozorujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci se snaží vyjít vstříc svému okolí. Je jedna bytost, kterou ale při tom všem upozadňujete. A to jste vy sami. Na chvíli se zastavte a zkuste si uvědomit, co od života očekáváte. Skutečně se rozhodujete podle toho, co je… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, opravdu potřebujete mít pod kontrolou všechno, co se kolem vás děje? Kvůli neustálému přepínání jste ve stresu a můžete reagovat podrážděně. Na pracovišti si všímejte svých projektů a nechte kolegy, aby získali… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Březnový start bortí dávné jistoty, což je pro Koně matoucí. Nechcete se smířit s tím, že něco končí. Máte tendenci držet se minulosti zuby nehty, i když tušíte, že změna je nevyhnutelná. Nebojte se novinek, na každém… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Plány, které jste si na tento týden udělali, vezmou za své. Nesmutněte, že musíte udělat změny. Věřte osudu a počkejte na vhodnější načasování. Možná místo cestování budete muset zůstat doma, i v tom se dají najít pozitiva. Věřte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Jestli vám v tomto týdnu něco nechybí, pak to je sebejistota. Jste si dobře vědomi svých kvalit a umíte je prodat. Ve společnosti na sebe upoutáte pozornost, seznamování bude hračkou. I když snadno flirtujete, přece jen v milostném… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Jako by na vás dopadla jarní únava. Najednou se vyžíváte v lenošení a do žádných aktivit se nehrnete. Zatímco v domácnosti se svět nezhroutí, na pracovišti by vám tento přístup mohl přinést komplikace. Pokud nechcete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nestavíte si nízké cíle a zároveň byste si přáli, aby se vám jich už podařilo dosáhnout. Je to jako kolotoč, kdy se nemůžete dobrat spokojenosti. Zkuste si stanovit dosažitelnější cíle. Malý úspěchy vás budou motivovat, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vystavujete se vzácným slunečním paprskům a toužíte po jaru, jak má být. V žilách vám koluje krev plná vášně a zvídavosti. Potřebujete kolem sebe společnost. Proto jste v kontaktu s přáteli i rodinou, nebráníte se ani… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.