Home - Články - Týdenní horoskop na 4. - 10. března

Týdenní horoskop na 4. - 10. března

vloženo 3. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 4. - 10. března

Přichází nový týden a s ním se nám otevírají dveře k mnoha zajímavým dobrodružstvím. Především Vodnáři a Býci se mohou těšit na skvělý týden! A co čeká Vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste v tomto týdnu plní energie, odvážní a spontánní. Tentokrát byste měli být otevření i novým výzvám, a díky tomu se pak budete těšit na skvělé osobní úspěchy. Zkuste proto ještě více času a energie dát do vašeho zaměstnání a uvidíte výsledky.

Býk
Tento týden budete mít velké štěstí a zejména se vám bude dařit ve finanční sféře. Je velice pravděpodobné, že narazíte doslova na poklad, který ale pořídíte za hubičku. To se vám opravdu vyplatí a rozhodně si tuto výhodnou nabídku nenechte ujít.

Blíženci
Tento čas bude příznivý pro výměnu myšlenek s ostatními. Ne vždy jste si našli čas na to, abyste ukázali, co pro vás někteří lidé ve vašem životě znamenají. Nyní je vše jinak, proto se snažte být v milostném vztahu flexibilní a otevření novým zážitkům.

Rak
V práci chcete za každou cenu zachovat přátelskou a pozitivní atmosféru. Vymýšlíte nejrůznější pracovní akce, které navíc všichni ocení. Bohužel ale všude se najdou i kritici. Někteří kolegové vám to mají za zlé a myslí si, že ze sebe děláte něco víc.


Lev
Chcete si užívat chvíle s rodinou a nemyslet na žádné starosti. Ne vždy se vám to ale daří. Stačí jeden telefonát z práce a už jste naštvaní, což se logicky projeví i na celkové rodinné atmosféře. Zkuste se negaci ve vašem životě daleko méně poddávat.

Panna
Nechte proudit energii a dávejte najevo nejen své pocity, ale i nálady. Někdy totiž na sobě necháte i dříví štípat a někteří lidé toho využívají. Naučte se říkat ne těm, kteří vás jenom využívají a ano životu kolem. Stačí si jen ujasnit priority.

Váhy
Snažte se vyhnout konfliktům a hledejte rovnováhu ve vašem vztahu. Buďte také více pozorní k citům vašeho partnera. Ten se totiž poslední dobou cítí hodně nedoceněný a chybí mu láska. Možná i proto občas vyvolává dost zbytečné hádky a nedorozumění.

Štír
Máte štěstí, protože lidé pro vás hodně znamenají a jsou tady vždy pro vás. Je dobré vědět, že se máte na koho spolehnout a nejste v životě sami. Dokonce si tento týden najdete čas na rodinu, přátele a společenské akce, které jste dlouho odkládali.


Střelec
Tento týden bude vhodný pro plánování budoucích dobrodružství. Ve vztahu buďte otevření a sdílejte sny s protějškem. Ten za to bude vděčný a ukáže vám, že spokojený vztah je skutečným klíčem k úspěchu. Jen tak dál, vše se začíná k lepšímu obracet.

Kozoroh
Na svou práci se tento týden dostatečně soustředíte a daří se vám dosáhnout vytyčených cílů. Jste příjemně překvapeni tím, jak hladce to jde. Je také velice pravděpodobné, že budete povýšeni, nebo získáte lepší plat. Vaše úsilí bude konečně odměněno.

Vodnář
Konečně se dočkáte pořádné dávky romantiky. Ten, o koho máte již delší dobu velký zájem se konečně vyjádří a pozve vás na rande. A nebude to jen tak obyčejné rande, ale bude vidět, že si na tom dal dotyčný záležet. Takže nakonec to skvěle dopadne.

Ryby
Věnujte se svým emocím a prohlubujte svou intuici. Ve vztahu se snažte být vnímaví a dávat lásku. Zejména v dlouhodobých svazcích se pokuste posílit vzájemné pouto. Uvidíte, že pak budete všichni daleko více spokojení. Protějšek ocení vaši snahu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.