Home - Články - Týdenní láskohled 4. - 10. března

Týdenní láskohled 4. - 10. března

vloženo 2. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní láskohled 4. - 10. března

Víte, jaký týden vás v oblasti lásky čeká? Naše astroložky to vědí a připravily si pro jednotlivá znamení zvěrokruhu týdenní horoskop lásky. Zjistěte, zda náhodou právě nyní nepotkáte svého životního partnera a čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše odvaha a spontánnost budou v lásce doslova klíčovými atributy. Buďte však ohleduplní k potřebám vašeho partnera. Ve vztahu se snažte najít rovnováhu mezi vášní a trpělivostí.

Býk
Stabilní a věrní Býci budou v lásce prožívat klidnější období, které tak milují. Věnujte pozornost romantice a budujte pevné základy. Prožijte společné chvíle kvalitního času.

Blíženci
V lásce budete mít momentálně tendenci hledat nové podněty a zábavu. Otevřete se novým zážitkům a komunikujte o svých emocích dostatečně. Kreativita a hra vám přinesou radost.

Rak
Milí Raci, váš cit pro domov a rodinu vám bude ve vaší lásce nápomocný. Buďte otevření i k velice citlivým rozhovorům s partnerem. Podporujte se navzájem v dosahování společných snů.


Lev
Ve vašem vztahu budete vyžadovat značnou pozornost a uznání. Snažte se však také být ohleduplní k partnerovým potřebám. Společné aktivity a radost z úspěchů posílí vaše pouto.

Panna
Nenechte si řídit osud někým, kdo do něj není až tak zainteresován. Můžete mít vztah, ale stále si musíte zachovat svou osobnost a integritu. Ta je pro vaši sebeúctu velmi důležité.

Váhy
Váš smysl pro rovnováhu a spravedlnost bude v lásce klíčový. Snažte se být diplomatičtí při řešení konfliktů. Vztahy budou kvést, pokud se budete snažit porozumět všem potřebám.

Štír
Vaše intuice vám pomůže rozumět partnerovým potřebám. Ne vždy se umíte trefit do vkusu partnera, ale když budete poslouchat své srdce, tak uvidíte, že se naladíte na stejnou vlnu.


Střelec
Ve vašem životě se objeví osoba, která má ve všem hned jasno. Ze začátku vás tato její vlastnost bude otravovat. Nakonec ale zjistíte, že se jedná o celkem imponující záležitost.

Kozoroh
V osobním životě se zaměřte na stabilizaci a dosahování dlouhodobých cílů, kdy vám vaše odhodlání pomůže překonávat všechny výzvy. Ve vztahu buďte trpěliví a budujte pevný základ.

Vodnář
Vodnáři budou v lásce hledat originální zážitky. Snažte se najít rovnováhu mezi svobodou a závazky vůči partnerovi. Je totiž důležité mít čas jen sami pro sebe, ale i na svou lásku.

Ryby
Empatické a intuitivní Ryby teď začátkem března hledají v lásce hluboká emocionální spojení. Buďte vnímaví k potřebám partnera a věnujte se aktivitám, které posilují vaše vzájemné pouto.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.