Home - Články - 21.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

21.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 20. 8. 2016

21.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Poslední den olympijských her! Utkají se v něm tři drsní chlapi: Vítězslav Veselý, Petr Frydrych a Jaroslav Kulhavý. Mají šanci na medaile? To ví planetární uskupení a naše zkušené astroložky.

sdílet článek na facebooku

Přichází poslední náročný den. Měsíc ubývá a putuje ve znamení Berana, který ovlivňuje hlavu a životní sílu. Závodníci budou sršet energií, proto by si měli dávat pozor na její správné využití. Může je potrápit migréna, měli by proto hodně pít. Beran přeje změnám, rychlé regeneraci a hojení ran. Je velmi prospěšné vyrazit mezi lidi a využít dne plného proměn.

Olympionici poběží hlavou proti zdi!

Zítřejšímu dni se říká Kruh života. Proběhne duchovní přerod, protože se sbíhají všechny energetické svazky a je možné nahlédnout do zákonů vesmíru. Závodníci udělají dobře, dopřejí-li si dnes půst. Věci se budou dít sami od sebe, proto je vhodné do ničeho nezasahovat. Mohlo by se vám to vymknout z rukou. Dnem však vládne elán a nadšení do sportovních aktivit. Závodníci budou mít tendenci jít hlavou proti zdi a zkoušet nové, nepoznané a složité, takže závěr olympiády bude opravdu vzrušující!



Čeká nás napínavé finále


Zítra prověří svou zdatnost dva Kozorozi. Oštěpař Petr Frydrych (*13. ledna 1988) a cyklista Jaroslav Kulhavý (*8. ledna 1985), který se stal se historicky prvním cross-country cyklistou, který vyhrál ve své disciplíně vše, co bylo možné! V jejich horoskopu signalizují Merkur, Jupiter a od 5. srpna i Venuše, že v srpnu sáhnou do hloubky své osobnosti. Zvyšují jejich pracovitost a pečlivost a věstí úspěchy v zahraničí. Retrográdního Uran má v jejich kariéře negativní vliv na finanční výkyvy, ale díky své pracovitosti, svědomitosti a houževnatosti vždy nakonec dosáhnou toho, co chtějí. Energický Mars na začátku srpna přispívá elánem a potřebným drivem jejich vládci Saturnovi. Hvězdy si šeptají o kariérním růstu, takže mají našlápnuto k výbornému výsledku.

Oštěpař a mistr světa Vítězslav Veselý se narodil 27. února 1983 jako Ryba. Srpen bohužel nepatří mezi jeho nejšťastnější měsíce. Většina planetárních energií je namířena proti němu, takže se setkává s napínavými situacemi. Jupiter, Venuše, Merkur prozrazují, že mu přibývá hodně povinností a zátěže. Ty zvládne, pouze pokud si nastolí vlastní tempo, aby se to neprojevilo negativně na jeho zdraví. Pozor na nervy! Přejeme mu hodně štěstí, aby nepřízeň překonal a umístili se opět vysoko!

Máte šanci hned teď vědět, jak se umístí váš závodník, nebo jaká budoucnost čeká právě vás! Na tel: 906 701 701 je vám od rána do večera k dispozici naše zkušená astroložka a numeroložka Rozita – přečtěte si její profesní zkušenosti v odkaze.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.