Home - Články - 19.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

19.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 18. 8. 2016

19.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Na letních olympijských hrách v Riu zítra bojuje devět nejlepších závodníků z hvězdného českého týmu v několika disciplínách. Zjistěte, jestli se narodili se pro vítězství podle horoskopu a jestli jim budou přát energie lunárního dne!

sdílet článek na facebooku

Měsíc zítra putuje znamením Ryb a už je v ubývající fázi, což znamená pro závodníky i ubývání sil na velké výkony. Ryby mají vliv na chodidla a zejména pro běžce bude tato citlivost trochu nepříjemná. Den nabádá k odpočinku. A tak aby zvládli podat ten nejlepší výkon, měli by co nejvíce relaxovat před i po závodě, meditovat a trávit čas v přírodě.

Olympijský den nastaví závodníkům zrcadlo

Vše, co se zítra bude dít, odrazí naši podstatu. Nitro sportovců se bude projevovat ve všech událostech, které zažijí, velmi očividně. Budou tam moct vyhodnotit, jak se sami na sebe dívají. Uvědomí si sami sebe a uvidí se z jiných úhlů pohledu, což jim pomůže odhodit egoismus, shodit masku a projevit své skutečné Já. Tato očista psychiky některým pomůže k daleko lepšímu výkonu. A méně psychicky odolným jedincům může naopak pěkně zavařit. Rozum zítra totiž předává vládu emocím.

Hvězdné konstelace odhalují více

Zítra nastupují na start dvě závodnice ve znamení Raka. Oštěpařka Barbora Špotáková (*30. června 1981), dvojnásobná olympijská vítězka, kterou zítra čeká velké finále. A Anežka Drahotová (*22. července 1995), mladičká světová rekordmanka, která bude závodit v chůzi. Tito Raci by měli pořádně zaostřit na své mentální schopnosti, do kariéry jim totiž vniknou nepříjemné překážky i třenice. I když se jim to nepodaří překonat, čeká je další skvělá příležitost do 22.8. Tehdy se Venuše dostává do konjunkce s Jupiterem, což je přímo skvostná vibrace pro šťastné nabídky i patřičný zisk.



Atletka Zuzana Hejnová zítra poběží finále 400 m překážek. Narodila se 19. prosince 1986 ve znamení Střelce, a ten přináší v srpnu do jejích profesních záležitostí nesnáze. Merkur s Venuší se na ni mračí svou kvadraturou a dodávají na působnosti Jupiterovi, který je už delší dobu směrován k nastavování překážek. Komplikovanějších, než jsou ty na závodní dráze. Proto Zuzce držíme pěsti, aby nepřízeň úspěšně překonala díky své silné osobnosti!

Lev Daniel Havel (*10. srpna 1991) rychlostní kanoista-kajakář a bronzový olympijský medailista z OH 2012 zítra závodí v rozjížďkách na 1000 m. Jeho znamení mu v srpnu dodá obrovskou energii. Jupiter, Merkur a od 5. srpna Venuše mají za lubem zajistit jeho prosperitu až bohatství. Navíc i velký arzenál optimistické energie mu dává obrovské šance pro umístění na vysokých pozicích.

Jakub Holuša zítra poběží finále na 1 500 m. Narodil se 20. února 1988 ve znamení Vodnáře. Aktivní Mars je od 2. srpna v sextilu na jeho znamení, což přináší zvýšený impuls pro společenské a skupinové dění. Cestování mu přináší šťastné příležitosti, pracuje na plné obrátky a nyní má zvýšenou touhu po svých dlouhodobých přáních. Nicméně pozor! Jeho rozlet by mu mohl pořádně vysušit kapsu, což neznačí vysoké posty.

Jan Štěrba (*1. června 1981), další rychlostní kanoista-kajakář a bronzový olympijský medailista, ale tentokrát Blíženec. Jeho vládce Merkur ho v srpnu svou kvadraturou vystavuje zkouškám a nechuti přemýšlet. Schází mu obvyklý elán i do manuálních prací a jiných činností, proto nad ním v OH visí otazník. Venuše se s ním od 5. srpna také moc nepřátelí, takže přičteme-li ještě už dlouze negativně působícího Jupitera, není to žádná sláva. Proto sportovci posíláme hodně štěstí pro překonání jakýchkoli nepřízní!



Lukáš Trefil, další bronzový i zlatý kanoista-kajakář, se narodil 21. září 1988 jako Panna. Čeká ho poměrně pestrý měsíc, kdy se většina planet zvýšeně zaměřuje na jeho znamení. Zakusí trochu nejistoty v sebeovládání, měl by proto vyzkoušet jógu nebo duševní cvičení. Od 2. srpna se dostává konfliktní Mars do kvadratury na jeho znamení a dává tendenci k přehánění. Panna je ale nejlepší pracant z celého zvěrokruhu a v tomto měsíci je ještě aktivnější než obvykle, takže šance má veliké.

Kajakář Josef Dostál, čtvrtý olympijský bronzista a dvojnásobný mistr světa, zítra vyráží na 1000 m dráhu. Narodil se se 3. března 1993 ve znamení Ryb. Většina planetárních energií je namířena proti němu, takže se setkává se situacemi, které přinášejí napětí. Jupiter, Venuše, Merkur prozrazují, že mu přibývá hodně povinností a zátěže. Musí si sám určit své tempo, aby ji zvládl. Jinak se zátěž negativně projeví i na jeho zdraví. Pozor na nervy! Držme mu všichni pěsti, aby se přesto umístil opět vysoko.

Zjistěte více! Hvězdné konstelace znají vaší budoucnost i osud vašich závodníků. Kontaktujte na tel: 906 701 701 naši ověřenou profesionálku astroložku Boženu, která je napojena i na informace z andělských sfér!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.