Home - Články - 18.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

18.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 17. 8. 2016

18.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zítra vyrazí do boje za Českou republiku tři závodníci podpoření mocí úplňku! Jakou mají oštěpaři Vítězslav Veselý, Petr Frydrych a pětibojař David Svoboda šanci na vítězství vzhledem k lunárním energiím dne a jejich vlastním horoskopům?
sdílet článek na facebooku

Luna putuje znamením Vodnáře a v 18:34 vstupuje do Ryb. Vodnář působí na lýtka, kotníky a žíly, ale jelikož je závodníci musí zatížit, bude pro ně obtížnější dosáhnout těch nejlepších výkonů. Dnes však nastává úplněk už v 11:27 a ten vždy dodává energii úspěšnému dosažení cíle, pokud tuto energii přijmeme.

Nastává nejsilnější den olympijských her!


Úplněk má vždy obrovsky mocnou sílu. Probouzí aktivitu, její naplnění a vyvrcholení. Dokáže všechny naše představy měnit ve skutečnost. Proto vyzýváme všechny české olympioniky! Využijte ho a zvítězíte! Pozor ale, nenechte se zviklat zvýšenou sentimentalitou a vyčerpaností.

Vodnář přeje společenským vztahům, přitahuje tajemné a vzrušující zážitky a umožňuje vnímat energie ostatních lidí. A Ryby nás učí přijímat a snášet vše, co k nám přichází. Závodníci se zítra nechají nést proudem, ale poté je třeba sebrat odvahu a začít vědomě tvořit vlastní budoucnost. Dnem vládne ženská energie s patronkou bohyní Šakti, která přináší smích, radost, vnitřní svobodu a oslavy. Proto se bude zítra rozhodně na co dívat.



Hvězdné horoskopy podpoří i znesnadní závody

Zítra na start nastupují dvě Ryby. Vítězslav Veselý (*27. února 1983) se stal mistrem Evropy, mistrem světa, na OH 2012 získal bronzovou medaili v hodu oštěpem a zítra ho na olympiádě čeká kvalifikace. David Svoboda (*19. března 1985) je mistr Evropy v Moderním pětiboji se zlatou medailí z OH 2012 a zítra opět bojuje za Českou republiku. Srpen bohužel nepatří mezi nejšťastnější měsíce pro oba tyto muže ve znamení Ryb. Většina planetárních energií je namířena proti nim, takže se setkávají se situacemi, které přinášejí napětí. Jupiter, Venuše, Merkur prozrazují, že jim přibývá hodně povinností a zátěže. Zvládnou ji, když si sami určí své tempo a triviální věci ze svého života vypustí. Jinak se zátěž negativně projeví i na jejich zdraví. Pozor na nervy! Držíme jim pěsti, aby nepřízeň překonali a umístili se opět vysoko.

Oštěpař Petr Frydrych je atlet se stříbrnou medailí z mistrovství Evropy a rovněž se zítra utká v olympijské kvalifikaci. Narodil se 13. ledna 1988 jako Kozoroh. V jeho horoskopu signalizují Merkur, Jupiter a od 5. srpna i Venuše, že v srpnu sáhne do hloubky své osobnosti. Zvyšují jeho pracovitost a pečlivost a věstí úspěchy v zahraničí. Retrográdního Uran má v jeho kariéře negativní vliv na finanční výkyvy, ale díky své pracovitosti, svědomitosti a houževnatosti vždy nakonec dosáhne toho, co chce. Energický Mars od 2. srpna přispívá elánem a potřebným drivem jeho vládci Saturnovi. Hvězdy si šeptají o jeho kariérním růstu, takže má našlápnuto k výbornému výsledku!

Chcete vědět více o osudu svých závodníků nebo o tom svém? Zavolejte naší profesionální kartářce Adéle na tel: 906 701 701 a ihned budete vědět vše!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.