Home - Články - 16.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

16.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 15. 8. 2016

16.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Síla lunárního dne a horoskopy jednotlivých sportovců zítra určí, jak se jim na olympiádě povede. Závodit budou atleti Zuzana Hejnová, Denisa Rosolová, Jakub Holuša, Petr Svoboda a Jan Kudlička a my víme, jak to dopadne!

sdílet článek na facebooku

Měsíc vstupuje do Vodnáře ve 13:53, ale stále i pod vlivem ambiciózního Kozoroha. Budou se dodržovat pravidla a povládnou hlavně sportovci s autoritou v krvi. V popředí bude rozum a materialismus, proto velké emoce na závodní dráze nezpozorujeme.

Sexuální pudy na závodní dráhu nepatří

Zítřejší lunární energie působí na sklony k různým tělesným pokušením. Závodníci budou proto muset více zapracovat na sebeovládání, aby se dokázali soustředit na svůj výkon. S askezí jim pomůže jejich duch, který bude zítra posílen a zcela osvobozen.

Kozoroh má tendence k pesimismu, ale přináší docenění vlastní práce a výkonu. Takže všichni závodníci budou dosahovat svých nejlepších výsledků, pokud se budou maximálně soustředit na svůj talent a schopnosti pro podporu těchto energií. Vodnář umožňuje vnímat energie lidí i všeho kolem nás, což závodníkům pomůže lépe spolupracovat se soupeři.

Horoskopy zamávají olympijskými stupni vítězů

Denisa Rosolová
se narodila 21. srpna 1986 ve znamení Lva a ten jí na zítřejších rozbězích na 400 m překážek dodá obrovskou energii. Jupiter, Merkur a od 5. srpna Venuše mají za lubem zajistit její prosperitu až bohatství. Navíc i velký arzenál optimistické energie jí dává obrovské šance pro umístění na vysokých pozicích.

Zuzana Hejnová zítra poběží 400 m překážek. Narodila se 19. prosince 1986 ve znamení Střelce, a ten přináší v srpnu do jejích profesních záležitostí nesnáze. Merkur s Venuší se na ni mračí svou kvadraturou a dodávají na působnosti Jupiterovi, který je už delší dobu směrován k nastavování překážek. Komplikovanějších, než jsou ty na závodní dráze. Proto Zuzce držíme pěsti, aby nepřízeň úspěšně překonala!



Jakub Holuša zítra poběží rozběhy na 1 500 m. Narodil se 20. února 1988 ve znamení Vodnáře. Aktivní Mars je od 2. srpna v sextilu na jeho znamení, což přináší zvýšený impuls pro společenské a skupinové dění. Cestování mu přináší šťastné příležitosti, pracuje na plné obrátky a nyní má zvýšenou touhu po svých dlouhodobých přáních, nicméně pozor! Jeho rozlet by mu mohl pořádně vysušit kapsu, což neznačí vysoké posty. Kubo, i tak máš na to!

Petr Svoboda proskáče zítra 110 m překážek. S datem narození 10. října 1984 je zrozencem Vah. Hraje fair-play, ale potřebuje k životu atmosféru bez stresu, což OH v žádném případě nenabízejí. Ovšem má před sebou klidný měsíc bez houpaček a výkyvů, takže na závodní dráze si povede ve svém vyšším standardu, jak je zvyklý.

Jan Kudlička má za sebou za skoky o tyči už 8 zlatých medailí z MČR, překonal olympijskou kvalifikaci a zítra už ho čeká finále! Narodil se 29. dubna 1988 ve znamení Býka a to mu v srpnu přináší velkou chuť užívat si života. Tempo jeho profesního života se dostává do většího pohybu a to dává Honzovi příležitost prodrat se na vyšší pozice.

Zjistěte mnohem více o všech svých oblíbených sportovcích na tel: 906 701 701. Naše zkušená numeroložka a kartářka Lýdie vám odhalí jejich budoucnost!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.