Home - Články - 14.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

14.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 13. 8. 2016

14.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zítra startují dva čeští olympionici, po druhé se představí sprinter Pavel Maslák a premiéru v Riu si odbyde skokan Jan Kudlička. Vy můžete vědět už dnes, jakou mají podle postavení hvězd a síly lunárního dne šanci na úspěch!

sdílet článek na facebooku

Zítra Měsíc putuje znamením Střelce a vstupuje do Kozoroha v přibývající fázi. Je ideální doba na cestování, plánování, investování a poznávání nových lidí. Pro olympiádu den jako stvořený. Rostoucí energie dodávají sportovcům sílu na dobré výkony, bude tedy na co se dívat.

Sportovní výkony ovládá mocná energie

Luna 14. srpna také zesiluje průtok energií čakrami, mění se duch a rozum a je snadnější nahlédnout do své karmy. Daří se rovněž magii a okultismu, takže sportovec, který před startem vykoná důkladný energetický rituál, bude mít mnohem větší šanci na vítězství podpořený vesmírem.

Kozoroh působí na kolena, kyčle a klouby, které jsou citlivější a závodníci by je měli šetřit. Den stále ovlivňuje střelecký optimismus, smích, upřímnost, bezstarostnost, přátelství, ale i nezodpovědnost. Ale také už ho ovládá Kozorohova vládnoucí autorita, která umožňuje soustředit se na svůj talent a schopnosti, poznat svoje hranice a rozlišit, co je důležité. Výkony sportovců budou proto nadšené a cílevědomé, jako by byli poháněni kosmickými motory!



Hvězdy přejícné i záludné

Atlet Pavel Maslák se narodil se 21. února 1991 ve znamení Ryb. Má za sebou rozběhy a zítra ho čeká semifinále na závodní dráze na 400 m. Srpen bohužel patří mezi měsíce, kdy se na něj sype jedna nepřízeň za druhou. Většina planetárních energií je namířena proti němu, takže se setkává se situacemi, které přinášejí napětí. Zátěž zvládne jen, když si sám určí své tempo a triviální věci ze svého života vypustí. Jinak se to negativně projeví i na jeho zdraví. Je nutné, aby se začal soustředit, překonal zatížení svého znamení a využil sílu lunárního dne.

Atlet Jan Kudlička získal za skoky o tyči už 8 zlatých medailí z MČR a zítra ho čeká olympijská kvalifikace. Narodil se 29. dubna 1988 ve znamení Býka a to mu v srpnu přináší velkou chuť užívat si života. Tempo jeho profesního života se dostává do většího pohybu a hlavně z hlediska financí je pro něj srpen šťastným měsícem. Jeho mottem je sice kráčet pomalu a do ničeho se příliš nehnat, ovšem jeho vládkyně Venuše zatoužila být hbitější! A od 5. srpna se snaží dohnat pohyblivého Merkura, to dává Honzovi příležitost prodrat se na vyšší pozice!

Chcete vědět podrobnosti o výkonech vašich oblíbených sportovců předem, nebo si dokonce vsadit? Zavolejte na tel: 906 701 701 a operátorka vás bez čekání přepojeni na naši prověřenou zkušenou astroložku a kartářku Bertu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.